Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Izgleda su svi čekali mene pa da počnu tamo da pišu :)

Jeste, kad je spontano onda je najzanimljivije...npr nikad ne znaš kad na vrata mogu da ti pozvone Jehovini svedoci pa da se unapred pripremiš kako da reaguješ :roll:
Ma, ne krene svaka tema, pre ili kasnije...Al' iz nekog razloga ljudi ne vole da budu prvi...Ja nemam taj problem...I nemoj da laskaš sebi, već vidim tvoj naredni naslov :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nisam znao da me toliko ceniš :roll:

Ali mora da si danima u sebi kukala zašto ti niko ne odgovara na temu, zamisli...:lol:
Jesam, strašno sam se sekirala...Izgubila sam na kilaži...Uzela sam i dva dana od godišnjeg odmora...Pala sam u tešku depresiju...:lol:
Ja mislim da su to svi primetili...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jeste svi su primetili da si najviše nezadovoljna baš kad se najviše šališ :lol:
Da budem iskrena, ja se uvek šalim...čak i u ozbiljnim situacijama...Ali moram dobro da proverim sa kim imam posla...Vulgarnosti i perverzije ne podnosim....Znači volim meru u svemu, pa i u šali...yes3
Sad ću da te napustim (kako sam ja dobra, na hleb da me mažeš...:angel:), moram da pogledam moju aktuelnu temu...pa da bežim sa neta...
Znam, znam...mnogo ću ti nedostajati...Zato ću da ti poklonim nešto...Ja znam da si ti sportski tip, pa da ne preteraš u holesterolu i mastima...mislim da je ovo najbolji izbor...Rumenko sladoled :angel: :angel: .lol:

50555_18312583299_4362299_n.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da budem iskrena, ja se uvek šalim...čak i u ozbiljnim situacijama...Ali moram dobro da proverim sa kim imam posla...Vulgarnosti i perverzije ne podnosim....Znači volim meru u svemu, pa i u šali...yes3
Sad ću da te napustim (kako sam ja dobra, na hleb da me mažeš...:angel:), moram da pogledam moju aktuelnu temu...pa da bežim sa neta...
Znam, znam...mnogo ću ti nedostajati...Zato ću da ti poklonim nešto...Ja znam da si ti sportski tip, pa da ne preteraš u holesterolu i mastima...mislim da je ovo najbolji izbor...Rumenko sladoled :angel: :angel: .lol:

50555_18312583299_4362299_n.jpg

Dobro, dobro shvatio sam ...uvek naglašavaš da si vedra i nasmejana osoba, da znaš da se šališ... bla, bla, bla :lol:

Što meni Rumenka nisam ja jedan od "onih" ...:acute:

Ok...evo tebi jedna stolica da lepo iz nje gledaš televiziju večeras...a ima i dodatak za mikrofon ako hoćeš da pevušenjem sama sebe uspavaš :lol:

rocking-chair-generator.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jesam, strašno sam se sekirala...Izgubila sam na kilaži...Uzela sam i dva dana od godišnjeg odmora...Pala sam u tešku depresiju...:lol:
Ja mislim da su to svi primetili...:lol:

Eh, dok ja shvatim... Dakle, ti si ona Dum koja ide mirno, vodi psa sa sobom i misli govori glasno, i kod nas se cuje :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Što meni Rumenka nisam ja jedan od "onih" ...:acute:

Ok...evo tebi jedna stolica da lepo iz nje gledaš televiziju večeras...a ima i dodatak za mikrofon ako hoćeš da pevušenjem sama sebe uspavaš :lol:
Kako što tebi rumenka...:dntknw:Čitaš li ti ?:swoon: Pa zato što si sportski tip...Rumenko u sebi sadrži samo vodu, šećer i ekstrat...Ništa jaja, ništa mleko...Ja vodim računa o tvom izgledu, a ti ni hvala da kažeš...Nisam ni znala da si toliko škrt...Hajde reci, koliko zlatnika da ti uplatim, pa da mi se ponekad i zahvališ (ja to da se ne trošiš):roll:
I još nešto, ja jesam desetak godina starija od tebe, ne treba meni penzionerska stolica da se ''ljuškam'', a osim toga ja TV gledam samo kad mi nije dobro...Sad sam zdrava...Hvala Bogu, ništa mi ne fali...I ta stolica ti nije ni ''tapacirana'', samo drvo...Ima da me žulja...Ja ti volim konfor...Kad sednem, da utonem..:lol:
A opet sam ti se zahvalila...:acute: smile3

Eh, dok ja shvatim... Dakle, ti si ona Dum koja ide mirno, vodi psa sa sobom i misli govori glasno, i kod nas se cuje :lol:
Jao bre Sendi, stalno me ''provališ''...Sad će svi znati kakva sam...:lol:

Natrag