Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao Delija, baš si velikodušan...Hvala do neba...:lol:
Evo i ja tebi da poklonim nešto za ''dobrodošlicu''

1549318190486f76fedb3f9905441173_200x151.jpg

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dum, nadam se da nisi pojela celu polovinu odjednom... Sto je mnogo, mnogo je... Zamisli da opet dobijemo "korpu" od Saleta?! :???: E, to stvarno ne bi mogla da podnese "moja trosna srcka" :D
E, ovo udavi, opet je uzasno sporo wacko2

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Vi u Zapadnoj Srbiji priznajete kao hranu samo..."jaku" hranu :)
Zato verujem u iskrenost tvoga komentara :lol:
Ja se samo zdravo hranim...Mislim: pršuta, kajmak, proja...I tako to...Ove suhomesnate proizvode, ne tangiram uopšte...Ni ove čokoladne bločiće ne gotivim uopšte...Jedem samo maline i kupine...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ja se samo zdravo hranim...Mislim: pršuta, kajmak, proja...I tako to...Ove suhomesnate proizvode, ne tangiram uopšte...Ni ove čokoladne bločiće ne gotivim uopšte...Jedem samo maline i kupine...:lol:

Da znaš da sam tako i mislio ali rekoh da se ne izlećem :roll:
Da ti ne poklanjam tamo, evo ti ovde...

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Da znaš da sam tako i mislio ali rekoh da se ne izlećem :roll:
Da ti ne poklanjam tamo, evo ti ovde...
Jao Death, hvala ti...Volim ja i naš ''brdski krompir'', ali i ''divljač'' što trči po bašči...:lol:
Ali kao i svi ljudi koji drže do svog izgleda i zdravlja, sve umereno jedem...da ne bi bila ''ko od brda odvaljena''....:lol:

Pozdrav svima...:)

P.S. Sendi, ja sam čovek od ''uspomena''......:lol: Kad god vidim da mi se nešto ne uklapa u moj standardni meni, ja to vešto ''arhiviram''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ok Dum, potrudiću se da ti verujem da je tako...da ne ispadne krucijalna greška što sam ti poklonio stolicu umesto nekog trenažera :lol:

Pozdrav :)

Natrag