Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Obzirom da je Tito primećen kako se ''našao'' jednom stranom državljaninu iz Rusije :mrgreen:, shvatila sam da je Tito strašno stidljiv i teško stupa u kontakte sa ljudima, pogotovo sa ženama, rešila sam da mu pomognem...
Tito, ovo je za tvoje dobro...Shvati ovo kao pomoć prijatelja...Pa valjda mene znaš...:lol:

tito-upoznavanje.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Čime se bavi draga Dum!? :lol:
Što bi rekli ovi stranci :blum3:

shocked.jpg

Druže Titoooooooo shout drži se!:vorred:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum se širi sa naslovima kad je provalila da Delija nije tu, on bi je do sada pokopao mada i Tito će odgovoriti kako to dolikuje pravom Šumadincu :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Tenk ju, Dum, aj fajnli mejd it tu jor gosip magazin. :lol:
''Tenk ju'' iznt nesseri...Itc konsider :lol:

Čime se bavi draga Dum!? :lol:
Što bi rekli ovi stranci :blum3:
Druže Titoooooooo shout drži se!:vorred:​

Mars ti kao da je Tito ''umiljato'' jagnje...:lol: Pa to ti je bre ''forumska buva'' koja ne smiruje...A osim toga, ja mu samo pomažem kao pravi prijatelj...:angel:

Dum se širi sa naslovima kad je provalila da Delija nije tu, on bi je do sada pokopao mada i Tito će odgovoriti kako to dolikuje pravom Šumadincu :lol:

Ja ne znam što se ti smeješ, kad sam ''spazila'', kako se diviš ''glasu JK''...:evil: :lol:​

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mnogo čemu se ja divim i smejem, samo ponekad za sebe zadržavam impresije...:)
Šta si još spazila :blind:
Pa čekaj bre, nisam na netu od sinoć posle 21h, nisam imala kad sve da propratim...Čekam te na ''jes'' :), da napraviš negde pogrešan korak pa da se zakačim....Vidiš kako je Tito bio nesmotren...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa čekaj bre, nisam na netu od sinoć posle 21h, nisam imala kad sve da propratim...Čekam te na ''jes'' :), da napraviš negde pogrešan korak pa da se zakačim....Vidiš kako je Tito bio nesmotren...:lol:

A što me čekaš, da nemaš neki poseban razlog :roll:

Evo zadnjih dana pišem po svim delovima foruma i pružam ti šansu da prikupiš potrebne informacije yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A što me čekaš, da nemaš neki poseban razlog :roll:

Evo zadnjih dana pišem po svim delovima foruma i pružam ti šansu da prikupiš potrebne informacije yes3
Pa eto, malo sam ti zahvalna...Pokrenuo si mi onu tamo temu, pa su se i ovi ''crvi'' priključili...Pa mi je baš drago...Jeste, da se zezam, ali cenim neke stvari...Tito je postavio baš jedan interesantan tekst...yes3 (jao, ja kao učiteljica...he,he..)

A, pa mora da mi dođeš na ''jes'', spontano...:lol:Znaš, da ne moram da tražim po forumu...Onda to nije to...I ovo za Tita sam slučajno naletela...Polako... :evil: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa eto, malo sam ti zahvalna...Pokrenuo si mi onu tamo temu, pa su se i ovi ''crvi'' priključili...Pa mi je baš drago...Jeste, da se zezam, ali cenim neke stvari...Tito je postavio baš jedan interesantan tekst...yes3 (jao, ja kao učiteljica...he,he..)

A, pa mora da mi dođeš na ''jes'', spontano...:lol:Znaš, da ne moram da tražim po forumu...Onda to nije to...I ovo za Tita sam slučajno naletela...Polako... :evil: :lol:

Izgleda su svi čekali mene pa da počnu tamo da pišu :)

Jeste, kad je spontano onda je najzanimljivije...npr nikad ne znaš kad na vrata mogu da ti pozvone Jehovini svedoci pa da se unapred pripremiš kako da reaguješ :roll:

Natrag