Član
- Učlanjen(a)
- 24.01.2010
- Poruka
- 667
Ovo je drsko i bezobrazno i tesko za citanje.
Molim administratora da povede racuna da ne dozvoljava pojedincima kao poulbuster da vrse hajke ,i da se bave pojedincima,vec religijom.Jednom recju ovu temu treba da ugasi.
A ti,poulbuster bolje da iznosis dokaze za ono sto pricas u vezi religije i svog manipulisanja sa upotrebom Bozjeg imena Jehove.Znam da ti je tesko da prihvatsis cinjenicu sto se ime Jehova koristilo u septuagintama i u I i u II veku nase ere,ali ja ti tu ne mogu pomoci.Prihvati dokaze koji su protiv tebe!
Šta je drsko od mene?
Što sam dokazao da izvrćeš stvari i manipulišeš?
Ako ovo nije ignorisanje činjenica i manipulisanje šta je onda?
Evo obe slike da bi se lepo videlo
Teško jeste za čitanje, ali samo tebi
Šta ti kažeš da si TI meni dokazao!
A evo šta sam ja tvrdio:
Prvo napišeš:
I kad mu neko kao ja odgovori sa dokazima da su Septuaginte PREVOD starog zaveta sa hebrejskog na grcki,a ne prepis sa hebrejskog na hebrejski
I kada dokažem da je upravo suprotno, kako ti odgovaraš na moj prethodni post?
Ovo je drsko i bezobrazno i tesko za citanje.
Dragi Rise, na konkretan dokaz da izvrćeš činjenice nemaš ništa drugo da kažeš?
Ti bi da brišeš dokaz da nije istina što sam ja napisao?
Istina je da neke osobe ne mogu pobeci pred jasnim razotkrivanjem svojih lazi i zlobe pa onda kukaju administratoru,umesto da se suoce sa dokazima protiv njih,i da iznesu dokaze svoje odbrane.
Molim administratora da povede racuna da ne dozvoljava pojedincima kao poulbuster da vrse hajke
Jel vidiš šta si napisao?
"Neke osobe ne mogu pobeći pred jasnim razotkrivanjem svojih laži pa onda kukaju administratoru,"
Pa upravo sam ti dokazao da si slagao i šta ti radiš?
TI si taj koji kuka uredniku
Nije problem sve da urednik izbriše sve teme koje su ove bile, ne brini sve sam slikao i uvek mogu da tome posvetim jedan post na blogu, onda ti dokaži da ja lažem a ti govoriš istinu
Kod mene se komentari ne brišu