Manchester City FC. ~ Gradjani

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Saigrač Kolarova pozitivan na marihuanu

00046427.jpg


Nova nevolja za Mančester Siti. Taman kada je menadžer Roberto Manćini mislio da je nestašlucima - tuče, svađe i ostale negativne stvari - došao kraj, eto nove nevolje. Zamenik kapitena "građana" i saigrač našeg Aleksandra Kolarova, Kolo Ture, pao je na doping testu, odnosno kako se spekuliše bio je pozitivan na marihuanu.

- Mančester Siti potvrđuje da je FA obavestio Kolo Turea da je njegov A test pozitivan na specifičnu supstancu. Rezultat svega toga je suspenzija iz prvog i rezervnog tima dok god slučaj bio u procesu. Nećemo više komentarisati ovaj slučaj - stoji na zvaničnom sajtu "građana".



(sportal.rs)
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ninković i kolarov u duelu lige evrope

Prvi meč osmine finala Lige Evrope između ukrajinskog Dinama i Mančester sitija obeležiće duel bivših saigrača s Banovog brda Miloša Ninkovića i Aleksandra Kolarova

49657.jpg


Puna Evropa Srba.
Od 16 ekipa u Ligi Evrope čak šest zna kako se osvaja trofej najmasovnijeg takmičenja pod pokroviteljstvom UEFA. Derbi će odigrati dva bivša pobednika Kupa UEFA Porto i CSKA Moskva, ali pažnja srpskih navijača biće ipak usmerena ka meču kijevskog Dinama i Mančester sitija zbog duela Miloša Ninkovića i Aleksandra Kolarova.

- Ko je najbolji igrač Mančester sitija? Uh, ima ih mnogo! Možda Kolarov, moj drug iz reprezentacije Srbije, s kojim sam nekad igrao za Čukarički. On je toliko dobar da bih ga izjednačio sa Džekom i Tevezom - kaže Ninković.

Nastavak nokaut faze zanimljiv je i zbog dva meča ruskih i holandskih timova - Ajaks dočekuje Spartak, dok će Tvente ugostiti Zenit.

- Tvente je šampion Holandije, pa to već nešto govori o potencijalu našeg rivala. Mislim da prvi meč može biti odlučujući, jer za revanš pred našim navijačima ne brinem. Kod kuće smo veoma jaki - kaže napadač Zenita Danko Lazović.



(kurir-info.rs)
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
LE: Kolarov ne može protiv Balotelija

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov postigao je pogodak za Mančester siti u revašu osmine finala Lige Evrope, ali ni to nije bilo dovoljno da "građani" eliminišu Dinamo iz Kijeva. Engleski tim igrao je sa igračem manje od 36. minuta zbog isključenja nestašnog Maria Balotelija i uspeo je samo da dođe do minimalnog trijumfa 1:0 (1:0).

00047240.jpg


Mančester siti je napadao, ali su se Kijevljani organizovano branili. Ključni trenutak meča dogodio se u 36. minutu. Baloteli je neoprezno đonom dva puta startovao na bivšeg igrača Crvene zvezde Gorana Popova i zasluženo zaradio isključenje.
Glupost Italijana umalo je anulirao Kolarov tri minuta kasnije. David Silva kratko je izveo slobodan udarac, prosledio loptu ka Kolarovu, a levonogi bombarder je poslao loptu kroz šumu nogu u donji desni ugao Šovkovskog. Domaćin je propustio odličnu šansu da izbori produžetak u poslednjim sekundama meča. Tevez nije uspeo da prosledi loptu u mrežu posle slobodnog udarca Jaje Turea. U ekipi Dinama igrao je do 46. minuta Miloš Ninković i zaradio žuti karton.


(sportal.rs)


 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovaj Baloteli ima talenat, znanje, ali ne i disciplinu. Deluje kao manijakalni ludak. Bravo za Kolarova. :yea:
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Glavobolja Manćinija zbog Balotelija

Mančester siti eliminisan je u osmini finala Lige Evrope od Dinama iz Kijeva. Krivac broj jedan u taboru "građana" sigurno je nepromišljeni Mario Baloteli koji je u revanš utakmici isključen zbog "duplog" starta đonom na igrača Kijevljana Gorana Popova.

00047263.jpg


- Da smo ostali sa 11 igrača mogli smo da postignemo dva ili tri gola. Nisam dobro video Balotelijev start, ali sam vrlo razočaran. U ovakvim utakmicama ne možeš da dozvoliš sebi tako glup potez. Mariov problem je što misli da bi mogao da postane fantastičan igrač. Ali, kada uradiš nešto tako glupo, to je nezgodno za ekipu, za njega i za mene – neraspoloženo je konstatovao trener Sitija Roberto Manćini.

(sportal.rs)


Ovaj Baloteli ima talenat, znanje, ali ne i disciplinu. Deluje kao manijakalni ludak. Bravo za Kolarova. :yea:

Ma somina nikad ne znaš šta možeš da očekuješ od njega.
Najbolji transfer Intera zadnjih 20 godina yes3
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma ponasa se kao maloletni delikvent, kome treba nadzor staratelja.
 
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Baloteli: Izvinite...

Baloteli: Izvinite...

Mario Baloteli izvinio se saigračima što je dobio crveni karton u utakmici protiv Dinama iz Kijeva u osmini finala Lige Evrope.

v200765p0.jpg



Baloteli je u revanšu u četvrtak isključen u 36. minutu zbog oštrog prekršaja nad Goranom Popovom.

Siti je u toj utakmici pobedio 1:0, ali su dalje prošli Kijevljani zbog pobede od 2:0 iz prvog meča.

"Žao mi je jer je to bio veoma loš potez, a dogodio se već u prvom poluvremenu", rekao je Baloteli.

Trener Roberto Mančini ocenio je da je Balotelijev potez bio "glup".

"Zaista mi nije bila namera da povredim protivničkog igrača", dodao je Baloteli.

(Beta, foto AP)

 
Član
Učlanjen(a)
07.07.2010
Poruka
4
Možda bi čovjek i pomislio da je izvinjenje iskreno i od srca da mu je to prvi "ispad".
Sjećate se Kada ga je Toti onako grubo faulirao?Čovjek je izjavio da ga je Baloteli toliko provocirao i zaj....da je htio ostaviti fudbal.
Mislim da mu je potrebno liječenje i to hitno.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Eh, lečenje, mlad..usijana glava..naučiće..sad se vade na njega...što nisu dali gol u prvoj ,sad bi prošli dalje yes4
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Bleda partija na Stamford Bridzu

Nakon tri uzastopna trijumfa protiv Čelzija, londonski tim je danas bio bolji na svom terenu i slavio rezultatom 2:0.
Brazilci u redovima Čelzija, David Luiz i Ramireš, postigli su pogotke u krajnjoj fazi utakmice i tako napravili obrt na tabeli kojim se Čelzi probio na treću poziciju, a Siti pao na četvrtu.
Građanima je ovo prvi poraz u Londonu (na gostovanjima svim timovima iz glavnog grada) još od decembra 2009. godine i utakmice sa Totenhemom (0:3), ali ono što treba da brine jeste da tim nije ostvario pobedu u gostima još od “Boksing deja” i utakmice protiv Njukastla.
Nakon pogotka Luiza, Građani su pokušali da izjednače rezultat, ali je posle jednog kontranapada i solo prodora Ramireša, koji je prevario Leskota i Kolarova, Čelzi došao do drugog pogotka na meču.
Bila je ovo veoma bleda partija Mančester Sitija, a pogotovo kada se uporedi sa poslednjim duelom na Stamford Bridžu, kada je Siti nakon lepršave igre trijumfovao rezultatom 4:2.
Građani su danas dobro ušli u utakmicu, u čijem sastavu nije bilo kapitena Karlosa Teveza koji ima problema sa preponama, te se u špicu napada našao Edin Džeko.
Upravo je bosanski napadač imao u devetom minutu priliku da postigne svoj prvi pogodak u Premijer ligi, nakon dodavanja Kolarova, ali je bio neuspešan.
Jaja Ture je takođe imao jedan odličan udarac u ranoj fazi meča, kada se golman domaćeg tima Petr Čeh pošteno namučio da loptu izbaci u korner.
Džejms Milner je bio pretnja po gol Čelzija u napadima po krilu, ali je pored toga i napravio nekoliko prekršaja, a nakon jednog je bio i zapisan u beležnicu sudije Krisa Foja.
Ali igra u prvom poluvremenu uglavnom je bila na drugoj strani, na strani ispred gola Džoa Harta, gde su sjajan posao u odbrani obavljali Vinsent Kompani, kapiten na današnjoj utakmici, kao i sve bolji Džolion Leskot.
Sve do 41. minuta utakmice, defanzivci Sitija su otklanjali svaku opasnost pred svojim golom, da bi se u pomenutom minutu Kalu oslobodio čuvara, ali potom i slabo šutirao, pa je Hart uhvatio “živu” loptu.
Golman Mančester Sitija je imao dosta sreće u 50. minutu, kada je nakon kombinacije Toresa i Kalua lopta došla do Malude, ali je francuski fudbaler šutirao pravo u Harta.
Dvadeset minuta pre kraja utakmice u domaćem timu šansu su dobili Drogba i Anelka i ispostavilo se da je to bio pravi potez menadžera Čelzija. Upravo nakon centaršuta Drogbe sa desne strane, David Luiz je bio najuspešniji u gužvi igrača ispred gola Sitija, i glavom postigao pogodak za vođstvo. Igrao se 79. minut.
Kao što smo rekli, Siti je pokušao da dođe do izjednačenja, priliku su dobili i Adam Džonson i Mario Baloteli, ali nije bilo prilika za postizanje pogotka.
Ramireš je nakon pomenutog solo prodora, u nadoknadi vremena, zapečatio lošu partiju Sitija i postavio konačan rezultat utakmice.

Čelzi – Mančester Siti 2:0
Premijer liga
20. mart 2011. London
Stadion: Stamford Bridž Gledalaca: 41741
Sudija: Kris Foj
Strelci: David Luiz (79), Ramireš (90+2) za Čelzi.

Čelzi: Čeh, Ivanović, Luiz, Teri, Kol, Ramireš, Esijen, Lampard, Maluda (Anelka 70), Tores (Drogba 70), Kalu (Žirkov 76).
Neiskorišćene izmene: Turnbul, Bosingva, Fereira, Mikel.
Žuti kartoni: Ramireš (69), David Luiz (90).
Mančester Siti: Hart, Ričards, Kompani, Leskot, Kolarov, De Jong, J. Ture (Baloteli 81), Beri, Milner (A. Džonson 81), Silva, Džeko.
Neiskorišćene zamene: Tejlor, Bojata, Boateng, Viera, Rajt-Filips.
Žuti kartoni: Milner (26), De Jong (58), Džeko (71), Beri (82), Kolarov (90)


(mcfc-serbia.net)
 
Natrag
Top