Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nisam reko da sam ucio na 3d maxu sam samcat,ali to je minorni deo jer sam sliku dimenzionisao u 3 dimenzije,tj samo stock koji sam iskoristio te lutke su osnove u photoshopu cs5.I imas Warp puppet tool tako nesto.I mozes da ih pomeras,naravno da nisam radio ovo sam samcat.Lutke sam rasporedjao i stavio light gde treba..
To se zove photo manipulacija
Svaki spoj ili dodatak na sliku uvijek se vidi nagli prijelaz piksela.slika je radjena u 4 komada.
ovaj mi je bas dobar , jednostavan , samo bi mozda trebalo onog u lezaljci ispeglat izgleda mi UZBUDJEN,a ne opusten
Kakva je ovo chaplja....van konkurancije....
Evo mog
da se vratimo temi
:lol:
Jesi li čuo za riječ NARCISOIDAN
Sam sebe treba imati hrabrosti pohvaliti.
Čovječe, pa ja živim od toga.
A ti?????
Idi pitaj starce a su ti spremili večeru da se napapaš prije spavanja i dal su ti kupili za sutra senvič.
Ovaj forum je svarno jedinsven.
Ovakvog jednog treba imati na forumu
Za shta je zakachen donji deo lezhaljke?slika je radjena u 4 komada.
Sta mislite?
Pretim ti? Rekao sam samo da me ne prozivas tim tvojim nazivima jer i ja imam tacku kljucanja. Ja ne bih nikad pretio nekome preko interneta. Ti ovo raspravljanje shvatas kao preozbiljni udarac na tvoj ego profesionalizma. Ako si vec toliki strucnjak za dizajn, trebalo bi da znas glavnu definiciju, a to je da se ukusi razlikuju i usluge prilagodjavaju musteriji/zadatku. Ja nisam konkretno musterija, ali jesam kriticar, kao sto si i ostali mojih. Pravo na misljenje je jedno od osnovnih ljudskih prava, a salu tesko vare samo egoisti.To što on kaže više me ne zanima.
Nije da sam ga shvatio ozbiljno nego sam malo čito po forumu njegove kritike i malo po malo on kao veliki znalac kritizira sve po redu pa se namjerio i na mene.
Nije da nesmije.
Dapače.
Svaka kritika je dobro došla pa makar i negativna.
Samo način njegovih kritika je stvarno plitak.
Što se tiče mojih radova nikad niti u jednom kontekstu nism rekao da su moju radovi najbolji.
Niti prema tome težim.
Od mene ima mnogo mnogo boljih i iskusnijuih.
Što se tiće one slike, tu možemo raspravljati koliko želiš.
Samo mi nije jasno kako si skužio sam raditi u 3D Max-u bez ičije pomoći?
Daj klinac oladi i ne prijeti.
Wizard je lik stuchniji i koliko primecujem mozhe da vam drzhi predavanje...ali nekako ima manjka ideja ili je lenj bio u realizaciji (samo sam jedan rad video) shto kod Fatalitija nije sluchaj....Idealno bi bilo da se ujedinite...Znanje + talenat = uspeh...
Ja se sad ne shalim