Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Extra je!Jedna mnogo brza kreacija
Ja sam vec rekao da nisam profesionalac i da ovo radim iz zabave. A o dizajnu me neces uciti, dizajn je umetnost, a umetnost je subjektivna stvar tako da tu nema pravila. U profesionalnom dizajnu ima, kad je rec o logotipima a ja imam pravo postaviti svoje koristeci bilo sta free sto nadjem. Sta ti mislis, da hleb sto jedes da se u mlinu proizvodi zito? Kako volim tipove kao sto si ti, ajde vrati se u kameno doba pa opet izmisli tocak i vatru, verovatno su ljudi nesto pogresili ti bi to bolje. :rofl:Fatality - Prije svega nitko te ne napada, nego sam se samo izrazio na isti način kao i ti.
Vidim da ne razumiješ o čemu ti govorom.
ACD See (PRO 2) je editor slika i nema veze sa profesionalizmom i dizajniranjem.
Copy-paste i vlastiti rad - mislio sam da ono što radiš je 100% tvoje a ne preuzeto od nekog pa satavljeno, odnosno "Svaki rad je moja vlastita umetnost, kombinovana free partovima sa google images" - čim si nešto preuzeo od nekog nije tvoje.
Ako sam te nečim uvrijedio - izvini, jer nije mi to bila namjera.
Extra je!
Ja sam vec rekao da nisam profesionalac i da ovo radim iz zabave. A o dizajnu me neces uciti, dizajn je umetnost, a umetnost je subjektivna stvar tako da tu nema pravila. U profesionalnom dizajnu ima, kad je rec o logotipima a ja imam pravo postaviti svoje koristeci bilo sta free sto nadjem. Sta ti mislis, da hleb sto jedes da se u mlinu proizvodi zito? Kako volim tipove kao sto si ti, ajde vrati se u kameno doba pa opet izmisli tocak i vatru, verovatno su ljudi nesto pogresili ti bi to bolje. :rofl:
Pod unikatan podrazumevam jedinstvenu UNIJU elemenata poput vektorske grafike, fontova i efekata, sto je sasvim dozvoljeno koliko ja znam. Ni ti tu tvoju sedeljku nisi crtao na bloku 5 vec si je nasao negde kao i te efekte okolo. Tako da ne pricaj mi price, molim te.
I naravno da je moje, ne smaraj me i idi gledaj u sunce, navikao sam na hejtere poput tebe nisi mi prvi. I ne odgovaraj na ovu poruku da ne spamujes forum svojim nebulozama. Stvarno nepotrebno... :dirol:
Ocigledno si pogresio, meni se tvoji radovi svidjaju naprotiv tome sto mislis... cemu sad taj zakljucakNe zanima me tvoj hate speech o meni ili sta vec pokusavas,samo sam video da su logo'ovi slicni nekima.Izvini ako sam pogresio..
Ni ti tu tvoju sedeljku nisi crtao na bloku 5 vec si je nasao negde kao i te efekte okolo. Tako da ne pricaj mi price, molim.
http://rapidshare.com/files/392566062/BackUP_SF_Logotip_-_wizard.zip.html
Ne kategorisi "mi". Izdvajam tebe konkretno. Sa svim tim tvojim fakultetom, ja te rasturam, nemas osecaj za dizajn, slobodu i viziju lepog makar zavrsio 4 Cambridgeova faksa i dalje su ti radovi smor.Jesmo mi budale koji smo išli na fakultet, kad ima onih koji to bez fakulteta znaju bolje od nas.
Nemam pojma što ti uzimaš, ali to što uzimaš, uzimaš previše.
Smanji dozu šteti ti.
Jer ti uopće znaš o čemu pričaš.
Ima ljudi koji se bave grafikom i da je to tako jednostavno onda ljudi nebi trebali ići na fakultet.
Evo ti link pa vidi na što je potrošeno skoro 6 sati rada i pogledaj koliko ima linija i dijelova logotip i da je sve crtano.
Znam da je za tebe to SF i još raspravljaš.
Da znaš nešto o grafici transparento ti nebi bio problem.
Jesmo mi budale koji smo išli na fakultet, kad ima onih koji to bez fakulteta znaju bolje od nas.
Link faila AI (vector) za Adobe Illustrator CS5
Nek se sad svi uvjere da nemaš pojma.Kod:http://rapidshare.com/files/392566062/BackUP_SF_Logotip_-_wizard.zip.html
pozz
Ne kategorisi "mi". Izdvajam tebe konkretno. Sa svim tim tvojim fakultetom, ja te rasturam, nemas osecaj za dizajn, slobodu i viziju lepog makar zavrsio 4 Cambridgeova faksa i dalje su ti radovi smor.
Sa tim se radja, a ja taj talenat imam i koristim na svoj nacin, a ako ti se ne svidja/hejtujes, mozes samo da sedis na toj tvojoj stolici i kuckas mi poruke kako si se mastio sa knjigom a ne mozes je*eni logo lepo da nacrtas.
Toliko, kad budes bolji javi se
:lol:a ja taj talenat imam