Pa...naravno da sam poslao...prvo posaljem na konkurs@serbianforum.org pa tek onda postavim ovde :???: E mihajlo zaboravio sam da ti napravim ono :thinking::stupid::what:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
klikni desnom tipkom miša na logotip i odaberi "ovori u novoj stranici" (open new tab)
Bez uvrede, lepo je to uradjeno ali.... Ovo kao da je reklama za Windows Messenger Senior :rofl2: iiiili neku Mentalno Rehabilitacionu Ustanovu (no offense, samo moji zakljuci)
Copy-paste a? Nemam komentar. Jel mozda trebalo da nacrtam vostanim bojicama logo?Copy-paste raznih dijelova spojeni u cijelinu, nije rad nego plagijat te nema nikakve veze s design-om.
Nema sta da se ljutim, imam svoj ukus i ne mozes mi nista.Nemoj se ljutiti ali mislim da ne znaš osnove dizajniranja.
Nije ACE See, vec ACD See PRO 2. Ti kao "pro" bi trebao da si barem cuo za njega. Program je odlican i jednostavan.smatram da osoba koja ne zna kako napraviti transparentno i radi design na ACE See programu, nije kompententna za davanje bilo kakvih kritika.
Logo mora zadovoljavati 3 osnovna kriterija
1 - Mora biti istaknut ali ne prenametljiv.
2 - Logo mora imati 2-3 boje
3 - Pratiti trend dizajniranja.
Vidim da si mnoge negativno kritizirao ali neki vlastiti tvoj rad nisam vidio.
Moje radove mozete pogledati Ovde
U izradi ovoga sam se rukovodio principom jednostavnog izgleda. Ideja za izgled u svakom logou je ista, samo je font drugaciji i u nekim radovima je dodata refleksija.
Ne radim ovakve stvari profesionalnovec zabave radi a i zelim da naucim nove stvari.
Program pri radu koji sam koristio je Photoshop CS2.
Pozzzzz
Zar nebi bilo dobro da imas originalne ideje za forum logo,a ne da kopiras ostale fontove i promenis redosled i boju.