Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Radi ti to i na 4500x1000 ako zelis, samo posle lepo to resize na zadatoVidim da je došlo do izvesnih promena što se tiče zadate teme konkursa što ću ovom prilikom pozdraviti, jer da se razumemo ako je zadata tema sužena neostavlja puno prostora za kreativnost.
Wizard je lik stuchniji i koliko primecujem mozhe da vam drzhi predavanje...ali nekako ima manjka ideja ili je lenj bio u realizaciji (samo sam jedan rad video)
Svaka cast onda. Kad me malo bolje upoznas, van ovog oklopa gladijatora lezi smirena osoba koja zeli svima dobro, imam arogantni sistem samoodbrane, samo ti govorim stvari sta kako.Možda neće ništa dobiti ali barem će steći iskustvo više koje će im kasnije dobro doći.
Ja i nemam neku potrebu za natjecanjem jer sam uspio u svom životu.
Imam dobar posao, financijski sam siguran, sretno oženjen i čekam dijete.
Što će mi više u životu.
Dao bog da svima vama bude tako.
Thanks bro Znaci mnogo misljenje clana koji ima reputaciju ovdeGlasam za onu polovinu devojke, Sunce, palme i sve što uz to ide! Autoru već rekoh, par različitih varijacija boja i to je to!
I ja baš nisam bio jasan u savojoj misli, drugim rečima dvosmisleno sam se izrazio, a ustvari mislio sam da je ta suženost izražena na to da je obavezna ležaljka i da ista netrpi izmene.:dntknw:Radi ti to i na 4500x1000 ako zelis, samo posle lepo to resize na zadato
Ja napravio jos jednu sliku...ali ne znam coveculjka gde da stavim....
Koji je najbolji?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.