- Učlanjen(a)
- 26.04.2010
- Poruka
- 2.667
neverni tomo..tacka..tackica..macor..mackica..sta tu ima da se zamislja..samo zamisli..i tamo si..
Kad imam " Parametre ".......onda ne mogu da se razočaram.....yes3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
neverni tomo..tacka..tackica..macor..mackica..sta tu ima da se zamislja..samo zamisli..i tamo si..
Kad imam " Parametre ".......onda ne mogu da se razočaram.....yes3
to nisam ja..ali je neko koga poznajem..:acute:Zamisli idealne dimenzije i nema sanse da se razocaras ... Npr. 180 / 80 / 70 / 30 redosledom: visina, obim grudi, tezina, godine .....smile3:blum3:
Zamisli idealne dimenzije i nema sanse da se razocaras ... Npr. 180 / 80 / 70 / 30 redosledom: visina, obim grudi, tezina, godine .....smile3:blum3:
A, to si ti brate Wizarde.....deder ispusti malo...... ventil na grudima........yes3:yea:
Mislim da reč ljubav predstavlja skup osećanja, koja su prvenstveno usmerena na nečiji fizički izgled. Ako nekoga ne vidiš, ne razumem kako možeš da se zaljubiš u njega??? wacko2 Može ti se sviđati kako neko piše, razmišlja, imati prema nekom poštovanje, ceniti kulturu izražavanja, inteligenciju, duhovitost,ali po meni to nije ljubav... Svo poštovanje prema TamariMM i svim ljudima kojima takve "kombinacije" uspeju, to su lepe stvari i dešavaju se, ali mislim da se ljubav može "razviti" tek kad nekog vidiš... :dntknw: