Ljubav na nevidjeno?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Mislim da reč ljubav predstavlja skup osećanja, koja su prvenstveno usmerena na nečiji fizički izgled. Ako nekoga ne vidiš, ne razumem kako možeš da se zaljubiš u njega??? wacko2 Može ti se sviđati kako neko piše, razmišlja, imati prema nekom poštovanje, ceniti kulturu izražavanja, inteligenciju, duhovitost,ali po meni to nije ljubav... Svo poštovanje prema TamariMM i svim ljudima kojima takve "kombinacije" uspeju, to su lepe stvari i dešavaju se, ali mislim da se ljubav može "razviti" tek kad nekog vidiš... :dntknw:

Uh,tvoj post mi je bio najzgodniji da se nadovezem...
Slazem se sa onim kako si definisao ljubav ali ne i sa onim delom da mora biti usmerena na fizicki izgled.Recimo,kod mene izgled ne igra neku ulogu...
E,mislim da ovde dolazimo do izjednacavanja pojma "ljubav" i "zaljubljenost",po meni to nije isto.Vec sam jednom (ili par puta napisala) da svakako ne bih mogla nekoga da zavolim na nevidjeno...Da se zaljubim,mozda ali pre bih to opisala kao budjenje neke radoznalosti i emocija vezane za izvesnu osobu bas iz stvari koje si nabrojao:"kako neko piše, razmišlja, imati prema nekom poštovanje, ceniti kulturu izražavanja, inteligenciju, duhovitost...".
Naravno,to je moje misljenje,ne kazem da nije moguce ali...

Član
Učlanjen(a)
24.12.2009
Poruka
62
pa to je sad sve pise moderno sa nastankom fejsbuka xD
realno ne mogu da se zaljubim u nekog ko nije tu pored mene i ko ne provodi dosta vremena sa mnom.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
174
Ne znam da li moze, to ljubav je prejaka rec.Ne znam ljude koji su se tako upoznali, ali sma cula. Slazem se sa prethodnim komentarima da bi trebalo nekoga i vizuelno upoznati da bi se upotpunio ugodjaj. Ja verujem u razmenu energije. Po tome sta neko pise, mislim da ne mogu da bas upoznam nekog, vazan je njegov ukupni utisak koji ostavi na mene i tako dalje.....yes3

Natrag