Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bokser..crna kosa..smedje oci..187cm..92kg..ides u teretanu..msm ..sta reci..njam..
eee sad i tebe moram da zamisljam..daj sludeste francusku sobaricu nacisto..gde su zenskeeee javitee seee..u pomoc sve lepi ..zgodni..neodoljivi..pocecu sve da vas volim neizmerno..msm ne mogu sve odjednom..ajd..jedan po jedan..
eee sad i tebe moram da zamisljam..daj sludeste francusku sobaricu nacisto..gde su zenskeeee javitee seee..u pomoc sve lepi ..zgodni..neodoljivi..pocecu sve da vas volim neizmerno..msm ne mogu sve odjednom..ajd..jedan po jedan..
...i razmnožavaju se kao amebe,verovatno! :stupid:Pusti ti vukove, oni su samotnjaci
sve zavisi koliko si mastovit..na nevidjeno sve je moguce..kako god me zamislis...takva sam.....Pusti ti vukove, oni su samotnjaci, ja bih ti bio i vise nego dovolljan... Ali imamo jedan problem, ja neznam kako da tebe zamiljam...:give_rose:
sve zavisi koliko si mastovit..na nevidjeno sve je moguce..kako god me zamislis...takva sam.....
neverni tomo..tacka..tackica..macor..mackica..sta tu ima da se zamislja..samo zamisli..i tamo si..Da bi uopste poceo da mastam.....potrebni su mi podaci za inicijalizaciju.....
Visina...yes3..trzina...yes3..obim geudi...yes3...obim struka ..yes3...obim bokova......yes3
neverni tomo