Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hehehhehe jeste ludi'ajde na pivo koje sam ti ostao duzan za µtorrent server
poZz
Ako ti nije problem, procitaj jedno 5-6 posta pre tvog. Bas sam pricao sa covekom koji zeli da postavi dualboot pa tu mozes da se malo vise informises. Ono sto je u tvom slucaju bitno jeste:
1. Da imas bar jednu slobodnu particiju na hard disku
2. Da obratis paznju na koju particiju instaliras Linux
3. Da se spremis kad ti dodje CS Jel to Creative Suite ili Counter Strike?
Pozdrav i svako dobro
'ajde na pivo koje sam ti ostao duzan za µtorrent server
poZz
Au brate zbunjen sam skroz, daj samo napisi koliko ja da stavim memorije xD, inace da znas ja to sve radim na Lap_topu ..... imam sada WIN XP .... al zelim da dodam i Linux cuo sam da nije los
imam HD320 GB, ram 1024+512 (dve ram kartice) onda imam 1536 MB RAM-a, prema tome particija D: mi je slobodna jedno 200 GB xD, a nzm ja bih odvojio i 80 GB, jel to dovoljno , i interesujeme sama srz instalacije da li je kao sto je BOKI napisao TUT ili ima izmena i da li cu izgubiti programe na WIN-u ???
U redu. Pamtim to pivo pa kad budem bio u tvom gradu, nadam se da cemo ga popiti.
Sto se tice µtorrent-a, jel radi? Jel ti zavrsava ono za sta si ga planirao? Ako cesto skidas sa torrent sajtova mozes da pogledas i program torrent-search. U sebi ima mnogo pretrazivaca torrent sajtova pa ti je sve na jedan klik, ne moras da ides od sajta do sajta i da ponovo kucas istu pretragu. Namena mu je samo da skine .torrent fajl a posle ti skidas sa svojim omiljenim programom.