lažni učitelji i lažni proroci

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
jedan jedini, koji je prorok Jeremija iznio van prije pada Jerusalema
u tom kovčegu je:

-Božji Zakon koji je Mojsije donio sa Sinaja
-procvjetali Aronov štap, koji pokazuje koga je Bog u onom vremenu izabrao za službenike
-mana , hrana koju su jeli izraelci
-knjiga blagoslova i prokletstva

veličanstveni izgled tog kovčega če biti toliko jak da če ljudi na zemlji tvrditi kako to misu mogle izgraditi ljudsje ruke

iako je zakopan oko 2000g, kada se iskopa neče biti nikakvih znakova oštečenja na njemu
kao da je vrijeme stalo

zakon je Božji Zakon, može se protumačiti i kao prijepis Jehovine volje
taj Zakon je, najdublje gledajući Ustav Svemira
garant mira,dobra i pravednost i jednakost prema svim svojim stvorenjima
također je i zakon života
zašto?
jer je prekršajem tog Zakona, nastupila smrt

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
jedan jedini, koji je prorok Jeremija iznio van prije pada Jerusalema
u tom kovčegu je:

-Božji Zakon koji je Mojsije donio sa Sinaja
-procvjetali Aronov štap, koji pokazuje koga je Bog u onom vremenu izabrao za službenike
-mana , hrana koju su jeli izraelci
-knjiga blagoslova i prokletstva

veličanstveni izgled tog kovčega če biti toliko jak da če ljudi na zemlji tvrditi kako to misu mogle izgraditi ljudsje ruke

iako je zakopan oko 2000g, kada se iskopa neče biti nikakvih znakova oštečenja na njemu
kao da je vrijeme stalo

zakon je Božji Zakon, može se protumačiti i kao prijepis Jehovine volje
taj Zakon je, najdublje gledajući Ustav Svemira
garant mira,dobra i pravednost i jednakost prema svim svojim stvorenjima
također je i zakon života
zašto?
jer je prekršajem tog Zakona, nastupila smrt

Mislim da su nasli to jos 1981 godine.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Zavetni kovčeg ? Ili na nešto drugo misliš da je nađeno 1981 godine ?
-------------------------------------------------------------------

Šta bi sa mojim pitanjem ?
Da li je potpuno nevažno ili niko ne zna odgovor :
Onda kaži mi molim te - KO SE SPAŠAVA !?
Jer po meni takvih vernika nema u Svetu.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Nisam.
A voleo bih kada bi ga neko ovde postavio taj ,,dokumentarac'' da se uverimo da je ZAVETNI KOVČEG ipak nađen.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
zavetni kovčeg? pa jeremija kaže da ga neće spominjati niti tražiti. Bog počiva sada u svojoj reči,nije u hramu,niti u kovčegu. njegova lična prisutnost je u Hristu koji je ta Reč obučena u telo.zakon nas inače sudi,kako to ovde neko misli da se spase kroz ono što nas osuđuje,što je Isus razvalio kako pavle kaže a neko opet hoće da zida sopstveni sud? Isus nas oslobodio od zakonske kletve postavši kletva za nas na krstu,sad što je to činio,ako mi neki opet oćemo biti pod zakonom pod kletvom,mesto pod Hristom?!
lažni učitelji donose uvek konfuznost. uzrok je loš temell. ako ja ne slušam opomenu Hrista matej 7. ja zidam kuću na pesku mesto na čvrstom temelju na kamenu. na Hristu. Gospod je rekao već u svoje vreme,grci (pagani iskaju mudrost a jevreji znak,ali neće im se dati znak osim znak jone proroka. tu je tajna svega. jona prorok. ali tu treba Duh Božji da donese otkrivenje te tajne. mudrost ljudsla to ne donosi,jevreji kao predstavnici teološkog nauka takođe. sinedrion to nije imao.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Ali brate mrsavmicu vidiš da nam je brat starsuff ponudio valide dokaze, u zadnja njegova 2-3 posta da ie ZAVETNI KOVČEG nađen 1981 godine !
Pročitaj te njegove postove pa se i sam uveri.

Natrag