lažni učitelji i lažni proroci

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Jedna od mogucnosti je da ce biti oformljen naucni kolegijum na svetskom nivou koji ce se time baviti, ili ce pak Bog potvrditi njegovu originalnost odredjenim znacima i cudima, recimo da se na nebu pokaze isti takav zakon ispisan na kamene ploce.

naucnicima nije za verovati, jedino ti znaci po nebu ali i to mora pazljivo da se prostudira, svakakvu tehnologiju imaju danas

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
istininom koja je zapisana u Bibliji prepoznačete laži
Kovčeg svjedočanstva če se pronači jer je to predviđeno
kada ? rekao sam več kada bude najjača borba oko subote i nedelje
i mnogi če tada povjerovati, preobratiti se

za sve ostale narode i religije, piše u Bibliji ovako
Jeremija 18:3
svi stanovnici kruga zemlajskog
i vi žitelji zemlje
kad se na bregu zastava digne,
gledajte
kad rog zatrubi slušajte

zastava je obavijest, rog je glas sluge

znači kada Božji sluge govore,svi ljudi neka slušaju
jer to je za njihovo vlastitio dobro da život spase

mi kršćani smo ti koji mašemo zastavom, upučujemo na Bibliju svete spise
i trubimo vam, govoreći istinu

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
naucnicima nije za verovati, jedino ti znaci po nebu ali i to mora pazljivo da se prostudira, svakakvu tehnologiju imaju danas

Da, zaboravio sam da napomenem, posto ce to biti najvece otkrice u istoriji moguce da ce osim naucnika biti pozvani i biblicisti, istoricari, strucnjaci za religiju - Judeiyam, Islam i Hriscanstvo, lingvisti, poznavaoci starih jezika, itd.

A sto se tice znaka na nebu u vidu zapovesti, to ce biti fenomen koji ce biti tesko stvoriti ljudskim faktorom.

Neka vreme pokaze.

Za samu covekovu veru nije presudano pronalazenje zavetnog kovcega jer rec Bozja sama po sebi je ono sto svedoci u prilog istine.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
Za samu covekovu veru nije presudano pronalazenje zavetnog kovcega jer rec Bozja sama po sebi je ono sto svedoci u prilog istine.

ja vjerujem da če za neke ljude koji su sada u tami, još uvijek nisu vidjeli istinu
ovaj događaj, otkriće biti presudno za njihovu konačnu odluku, kojim če putem krenuti

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
presudno će biti da ljudi otkriju istinu spašenja koja je Isus. na temelju otkrivenjas a neba ko je Isus stoji spašenje. veliki deo ljudi žive u svojoj crkvenoj nadi,ali Bog nije nikad rekao da je njegov stan u crkvama. filip nije optužio vođe jevreja da su izgubljeni zbog ovog ili onog već zbog odbacivanja Hrista kao spasitelja.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

ja vjerujem da če za neke ljude koji su sada u tami, još uvijek nisu vidjeli istinu
ovaj događaj, otkriće biti presudno za njihovu konačnu odluku, kojim če putem krenuti

Nije presudno, ali I ja to verujem, i kada se pronadje kovceg zaveta jedan deo Jevreja ce prihvatiti istinu i takodje izvrsiti uticaj na mnoge, posebno kada se uvedu neki zakoni koji su suprotni Bozjem zakonu.

To ce biti od velikog znacaja za mnoge.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
zakon i proroci su do jovana. nove zakone uvode već uveliko samo lažni učitelji.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
nove zakone uvode već uveliko samo lažni učitelji

na koga si to mislio lažni učitelji

zakon je u 5.Mojsijevih, pet petina, tora

a proroci su u drugim knjigama do Mateja, onda počinje Evanđelje

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Brate mrsavkicu, da li znaš da nam kažeš nekog velikog lažnog proroka koji se pojavio posle Jovana Krstitelja do danas ?

Natrag