Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jedan stih iz Biblije koji upozorava:
a odnosi se i na lažne učitelje
Jao onome koji od svjetla tamu pravi
jao onome koji od tame pravi svjetlo
da nemate izgovora, da nebi rekli jedan dan
nismo znali, nismo htjeli
A šta je sa ostalim religijama i narodima? Ko je njih diskvalifikovao, ti, ili Bog?Dakle, ko je kvalifikovan od Božijih stvorenja (mislim isključivo na ljude) da ocjenjuje šta je original a šta falsifikat u načinu poimanja Boga i Božije riječi?
kršćani
jasan i direktan odgovor na postavljeno pitanje
zašto?
jer oni predstavljaju Boga i Spasitelja u ovom vremenu u kojem živimo
Sagledajmo stvari sa tacke gledista onih koji kazu da bozji zakon vise ne vazi ya Hriscane.
U tom slucaju moje pitanje je `Koja je svrha prona;aska zavetnog kovcega?
Ja licno imam odgovor, i verujem da ce pronalazenje zavetnog kovcega biti Bozji odgovor nevernicima, ali bilo bi dobro cuti sta o tome misle ostali.
sta bese zavetni kovceg? to ono solomanovo blago sto traze?
Kovceg u kome se nalaze ploce sa deset zapovesti koje je Bog napisao svojim prstom.
znas kad ce da nadju to? nikad a znas zasto? zato sto ne postoji, mogu samo da iskuju neki laznjak i da puste pricu kao da je to to, i naravno religiski ljudi ce na prvu da poveruju u tu pricicu
Po nekim izvorima kovceg zaveta sa deset zapovesti je prorok Jeremija sakrio u Moavskim planinama, i on ce biti pronadjen u poslednje vreme.
Licno, ja ne znam da li je on vec pronadjen, jer informacije koje stizu upravo mogu da budu kako ti kazes laznjak.
To ne menja stvari, on postoji i sigurno ce ga pronaci, da bi se pokazala nepromenjiva i vecna vaznost Bozjeg zakona, i u tom smislu njegovo pronalazenje ce imati dalekosezan uticaj na svet.
ok a ako cemo mi da znamo da li je to laznjak ili nije?