Insinuacija ! Pažnja
To si rekao sasvim jasno. Mozda si vec izbrisao, zato te upucujem na areheologiju koju toliko volis.
Ovo je čista laž!
Iznosim 3 argumenta da je:
1. Ja se tim stvarima nikada ne bih služio jer znam da ću jednog dana stati ispred Boga i odgovarati za
takve stvari.
2. Pozivan JURIVAKU da nađe ili potvrdi ovo što si ti rekao – da sam izbrisao deo posta u kome kažem da
su naši neprijatelji Muslimani, Budisti............. i sve što si ti naveo:
3. Takođe pozivam i ostale forumaše da potvrde ovo isto. Da sam obrisao deo posta koji govori o tome.
I nešto bih rekao veoma važno u vezi ovoga. Ja nikada ne bih ni pomislio da se bavim ovakvim svarima. Insinuacijama – jer to nije Hrišćanski. Znači i da jesam izbrisao (a Bog mi je svedok da nisam ništa obrisao u vezi navedenog) – ja nikada ne bih smeo optužiti brata bez argumenata. Već čistom hipotetikom.
No dobro. Svako ima pravo da se ponaša kako misli da je ispravno. Ja ti ne zameram. Samo hoću da kažem da je i ovo jedno od igranja sa vatrom.
Takođe i tvoja tvrdnja : ‘’
zato te upucujem na areheologiju koju toliko volis.’’ – je neistinita, odnosno druga insinuacija.
Daj mi moje postove gde sam se ja pozivao na arheologiju – na bazi kojih si ti zaključio da ja MNOGO VOLIM ARHEOLOGIJU!
Ustvari to je tvoj stil argumentacije i razgovora sa Hrišćanima. Iznosiš insinuacije o njima i predstavljaš ih kao ‘’ LOŠI MOMCI ’’. Dok istina je sasvim suprotna. Praksa najbolje pokazuje ko su loši momci, a ko dobri.
Pozdrav