Krvavi obračuni balkanskih EGWista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto izbjegavaš ono što si pitan? Dakle, smatraš li i ti Kristovu Crkvu Bludnicom, kako mora vjerovati adventist, ili si licemjer?

Ja ću tebe pitati..na šta se odnosi taj tekst..kako ga ti tumačiš..da vidimo šta kaže katolička vera. Jako slabo to iznosiš...a to i jeste problem..što ti nemaš šta da kažeš po raznim pitanjima a druge optužuješ da su po istim u krivu..pa hajde da vidimo šta je ispravno tumačenje ovih stihova..reći ću ti naravno.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jovane, ovo je Stvarnoslapovo trik pitanje.

U bibliji jasno pise ko je bludnica, sa kog mesta na planeti deluje, sta radi tokom istorije.

On nju naziva crkvom, isto kao sto bi crnac tvrdio u klubu skinhedsa da nije crnac nego da je upao u bure katrana.

Bludnica je to sto jeste, a njegova stvar je da li ce je on smatrati crkvom, jer nije on autoritet istine, i njegov stav nije bitan, kao sto nije bitan ni moj, ni tvoj, vec biblijski, i istorijski.

Mi znamo istinu, i drzimo se nje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jako slabo to iznosiš...a to i jeste problem..što ti nemaš šta da kažeš po raznim pitanjima a druge optužuješ da su po istim u krivu..

Zašto se praviš mutav? Zar vas je sve mlatnulo kamenom u glavu? Dakle, smatraš li i ti Kristovu Crkvu Bludnicom, kako mora vjerovati adventist, ili si licemjer?

Još jednom hvala vama subotarima što sami ovdje svjedočite da ste u misiji sotone za kojega nasrćete na Kristovu Crkvu nazivajući je Bludnicom. Zaista je samo ljudski ološ "dostojan" ovakve zadaće.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne, ne..hoću tvoje razumevanje tekstova iz Otkrivenja.

Ti samo kritikuješ i gadiš se..ali moraš imati neko svoje tumačenje. Jer onda nemamo šta pričati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Stotinu puta sam ga naveo. I drugo, mene uopće ne interesira tvoje mišljenje o tome, jer, tko si ti. Pitam te, smatraš li i ti Kristovu Crkvu Bludnicom, kako mora vjerovati adventist, ili si licemjer?

Kada te ne zanima što ti je važan moj odgovor. Ti si više puta pokazao bahatost da te ništa neiteresuje i to sam priznao..ne interesuje te dijalog već optužba. To ne ide.

Hoću tvoj odgovr na Otkrivenje 18...itd...šta kažeš ko je ta Vavionska bludnica...jer je Biblija pominje. To valda ne sporiš?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
E pa onda ni odgovor ne može biti važan. Jer ti ako imaš tumačenje onda možeš da kažeš bez problema..ti grešiš u tome i tome..ovako kako ti znaš da neko greši u tumačenju bez tvog ispravnog tumačenja?

Baš kako sam ustvrdio. Subotar mora Kristovu Crkvu smatrati i prokazivati kao Bludnicu. To im je misija na koju se obvezuju kunući se na spise svoje proročice bogohulnice. Ako se dakle sretnete s nekim subotarom a ne kaže vam to nakon par kontakata, znajte samo da je licemjer i da planira kako i kada će vam to priopćiti. Da nisu Licemjeri, ne bi bili ni subotari.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag