Krvavi obračuni balkanskih EGWista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Shodno tome moglo bi se zaključiti da je SDA leglo svakojakih prevaranata, ali i mentalno nestabilnih osoba. Jednom rečju da se radi o kultu čiji akoliti, kradu tuđe identitete, životna iskustva i ispovesti...

Jesi li primjetio kako svim subotarima ovdje postade prihvatljiv čak i sam Albert Pike? I uopće ne kriju, da mogu s njime. A s njime mogu, naravno, jer imaju zajedničku misiju, misiju nasrtanja na Kristovu Crkvu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Jesi li primjetio kako svim subotarima ovdje postade prihvatljiv čak i sam Albert Pike? I uopće ne kriju, da mogu s njime. A s njime mogu, naravno, jer imaju zajedničku misiju, misiju nasrtanja na Kristovu Crkvu.

Kako ne bih primetio.
No, nije samo zajednička "misija" u pitanju. Isti je to "duh", duh anglosaksonskog posednuća "judejštinom". Uostalom, masoni i protestantski "ostaci" istog oca imaju. Istog.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Da ali u tvojim lazljivim snovima.

Upravo su liderima tvoje crkve mile masonske okultne doktrine, jer ih uce i praktikuju, a pape se ni ne kriju kada pokazuju masonske satanisticke znakove rukama, djavolov znak, potom 666, i znak Antihrista.

Adventisti imaju 100% biblijske istine, nista vise od toga.

Amin!

Evo i dokaza

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nešto o balkanskom EGWizmu i EGWistima

Promotrite li, na primjer, slučajeve Miroljuba Petrovića i Pavla Simovića vrlo brzo ćete biti načisto kako se radi o šljamu svake vrste - moralnom, duhovnom i intelektualnom. Po tom "šljamstvu", nažalost, ne zaostaju ni obični šmrkači njihovog "opijuma za mutavce". Po odgovor ponovo ne treba ići na kraj svijeta. Bogohulna proročica i osnivačica sekte, plus misija od đavline preuzeta, sve govori o onima koji su se u ovo uhvatili.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto si opterećen toliko učenjem adventizma?

Ok...ne mora se čovek složiti sa nečim. Ok...možda ovde neki na forumu su na sličan način kao i ti sada provokativni pa im odgovoraš. To je razumljivo. Ali čemu potreba da se toliko baviš ovim stvarima gotovo opsesivno?

To mi zaista nije jasno.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A zašto je misija Adventizma mržnja prema Kristovoj Crkvi i kršćanima?

Nije nikakva misija protiv bilo koga...treba iznositi stavove o svojoj veri. Mislim da je to najbitnije. Ako gledaš tako..u smislu različitih stavova..onda i ostali koji se neslažu sa tvojom crkvom su neprijatelji..ne samo adventisti. Niko nije neprijatelj..mislim da je ovakav zaključak malo preteran.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si onda neznalica ili licemjer. Ne možeš se zvati adventistom (subotarom) ako nisi navjestitelj troevanđeoske vijesti. :) Jesam li u pravu.

Pa nije u adventizmu samo to važno. I ta vest nije usmerena protiv crkve već objavljuje jel tako....vest u vezi zapovesti i suda...ne bavi se crkvom i njenim učenjima. Samo usput se pominje..ako ćeš realno.

Izaći iz Vavilona jesu lažna učenja...

A šta ti msiiš u vezi te vesti..šta se tu tačno objavljuje. Po tvom razumevanju?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zašto si opterećen toliko učenjem adventizma?

Ok...ne mora se čovek složiti sa nečim. Ok...možda ovde neki na forumu su na sličan način kao i ti sada provokativni pa im odgovoraš. To je razumljivo. Ali čemu potreba da se toliko baviš ovim stvarima gotovo opsesivno?

To mi zaista nije jasno.

Jovane.

Procitaj Jezuitsku zakletvu.
Ima je na internetu.

On time sto se bori protiv Adventizma, smatra da je uradio nesto pozitivno za Boga i svoju crkvu.
Ali je najzalosnije sto SVE laze.

A to je i zapovest u Jezuitskoj zakletvi.

Kopiracu je kada budem mogao.

Meni nije problem da ne pisem protiv Rimokatolicizma, i ja to nisam ni cinio u jednom periodu kada su i oni prestali sa napadima na Adventiste.

Kada to budu prestali, prestacu i ja, jer ja samo odgovaram istom merom, logicnim odgovorima, i otkrivanjem njihovih lazi.

Tripo je isto malo preteravao, pisuci besomucno protiv tradicionalista, i ja sam ga savetovao da to ne cini.

To je posteno, a od onih koji niih podrzavaju, nema ni reci saveta da to ne cine.

Mislim na Mireta, pa i Antoniju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag