- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ja sebe smatram Biblijski vernikom. Ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I takođe te pozivam da se manje opterećuješ drugima već da iznisiš najbolje od svoga.
Je li te možda sram što si član sekte koja je 1980. preuzela "katoličko-babilonsko Trojstvo"? Osim toga zašto se ti upuštaš u soljenje pameti drugima i uvjeravanje ljudi kako krivo vjeruju, a tako si osjetljiv kada ti se pokaže kako ti je sekta prihvaćanjem Trojstva postala "babilon".
I još samo jedno kratko pitanje. Gdje su te poučili kako masoni na 33 stupnju odbacuju Trojstvo, posvećujućio se pri tome kuranom?
Biblija dakle naučava Božanski plural. Ali ne "Trojstvo" i ono što ono podrazumeva...rađanje Boga, inkarnacije, proishođenja, primanja Božanstvo od drugih Božanstava, večita Sinovstva(sva nepotrebna građevina nadodata na Biblijsko učenje).
Moraš razumeti i sam šta tačno Adventizam naučava u vezi Trojstvo...svaku stavku pa možemo disktovati. Ovako opširno ništa nisi rekao ni pitao.Baš te zbog toga i pitam, je li te sramota što ti je sekta 1980. prihvatila to antibiblijsko i "katoličko-babilonsko Trojstvo"? I na koncu, zašto ne iziđeš iz te Bludnice koja je prihvatila "katoličko-babilonsko Trojstvo"?
Molimo Jovana da se izjasni o Božanstvu. Kako on shvaća trojstvo. Evo ja imam pitanja i odgovori malo opširnije, ne kratko kako običavaš. Jesu li za tebe Otac, Sin i SD Bogovi? Jesu li vječni, bez početka? Ako su bez početka, vječni - kako to da je Otac - Otac, Sin - Sin, SD - SD....Jesu li uzeli uloge i tako odigrali predstavu? Je li jedan od njih mogao reći, evo ja ću biti Sin, a ti Otac, a ti SD? Ima li Sv. Duh obličje, formu - govori li Biblija da sjedi na prijestolju, da su ga proroci vidjeli? Ako je Sv. Duh Bog, zašto mu se ne moliš - onda zakidaš trojedinog Boga - a, ako mu se moliš gdje nalaziš takvu potporu u Bibliji? Nemoj preskakati pitanja, odgovori na svako, pa ćemo znati tvoje vjerovanje.
Moraš razumeti i sam šta tačno Adventizam naučava u vezi Trojstvo...
Jesi siguran? Mislim da nisi dovoljno obavešten. Moraćeš obrazložiti malo potpunije.Naučava ono Trojstvo koje je za tebe katoličko-babilonsko - Nicejsko. Dakle, zašto ne iziđeš iz Bludnice subotarske sekte, koja vinom babilonskog poganstva i bluda opija ljude?