Krvavi obračuni balkanskih EGWista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jedino povezano sa temom oko abortusa su ona dva stiha koja se citiraju u vezi ovoga..a tamo je ekvivalencija život za život čovek a ne fetus.

Ne ubij..kažeš...a da li je onda sam Bog prekršio svoju zapovest kada je doveo Izraelce u Hanan? Vidiš, ne možeš bez konteksta..ništa. Ti samo citiraš i interpretiraš kako ne treba.

Pripisuješ greh ubijstva tamo gde to ne znači to u onom kontekstu koji je Bog sam naznačio da jeste.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap.

Hajde kazi ti nama lepo iskreno, zasto se U i Na Rimokatolickim hramovima nalaze okultna obelezja svevideceg oka, piramida, pauna, djavola, itd.
Zasto tvoje pape pokazuju satanisticke znakove rukom u obliku djavola, broja 666, zasto u liturgiji slave lucifera pominjuci njegovo ime..

Da ne pominjem vec dokaze koje sam dao ranije, da pape ucestvuju u takozvanom satanistickom obredu 9, gde se zrtvuju deca, i jede se njihovo meso, i pije krv.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Tako funkcioniraju svi antikristi. Eno i Jovan izmislio čitavu novu vjeru ne bi li klanjatelje proročice plagijatorice priveo u svoj tor i s njima upravljao.

Oduvek je tako. Po tome ih i prepoznajemo, a "bog" im njihov samo ego hrani.....

A zašto ti misliš da vas subotare ne obvezuje Božja zapovijed - NE UBIJ?

Ne misli on da ih ne obavezuje, no oni veruju da je ispunjavaju tako što oružje ne nose i ne jedu meso. Ujedno, njima je stub i uporište Dekaloga zapovest o lenčarenju subotom, koja ih dakle, shodno tome i od ubistva pere...

Ps. U ovo ih je ubedila "sankto sakra" u glavu udarena iz Maine-a. Bog im to rekao nije (iskreni da budemo, svojima, onima koji Ga kao Krista primiše ni subotnje lenčarenje, obrezanje i ostalo od Staroga Zaveta nije naredio).

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jedino povezano sa temom oko abortusa su ona dva stiha koja se citiraju u vezi ovoga..a tamo je ekvivalencija život za život čovek a ne fetus.

Ne ubij..kažeš...a da li je onda sam Bog prekršio svoju zapovest kada je doveo Izraelce u Hanan? Vidiš, ne možeš bez konteksta..ništa. Ti samo citiraš i interpretiraš kako ne treba.

Pripisuješ greh ubijstva tamo gde to ne znači to u onom kontekstu koji je Bog sam naznačio da jeste.

Zaista, zašto ti misliš da vas subotare ne obvezuje Božja zapovijed - NE UBIJ?

Stvarnoslap.

Zasto tvoje pape pokazuju satanisticke znakove rukom u obliku djavola, broja 666,

Misliš na ovo:

Ellen White je rođena 26. 11. 1827. godine. Pogledajmo:

Datum i mjesec rođenja: 26 + 11 = 37
Godina rođenja 1827: 1 + 8 + 2+7 = 18
---------------------------------
37 x 18 = 666 (žig zvijeri)

;)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zaista, zašto ti misliš da vas subotare ne obvezuje Božja zapovijed - NE UBIJ?

Zato što mu Dekalog "visi" o suboti (to mu je rekla Ellen Gould Harmon White, nakon navodne posete nebeskoj "svetinji" u koju pazite ni originalni autor Dekaloga, Mojsije pristupa nije imao,)

Misliš na ovo:

Ellen White je rođena 26. 11. 1827. godine. Pogledajmo:

Datum i mjesec rođenja: 26 + 11 = 37
Godina rođenja 1827: 1 + 8 + 2+7 = 18
---------------------------------
37 x 18 = 666 (žig zvijeri)

Hahahahahaha, pa i ime joj daje upravo taj broj. No nije ona jedina. Sv.apostol Ivan pominje antikristoe, množina ih je.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag