- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ti Jovane onda precutno podrzavas abortus! Tebi je fetus ravan govnetu bukvalno!
Nema opravdanja ni u razbijanju jajeta, bez obzira sto se nije formiralo u pile, a kamoli da ima opravdanja u ubijanju fetusa coveka!
Jos je odvratnije proizvoditi kreme i vakcnine od delova fetusa, to je cist satanizam!
Ne znam zaista što se vakcina tiče, ima raznih priča, ne znam da li su tačne. Iskreno. Treba to ispitati..no tema nisu vakcine. To po savesti takođe svaki čovek.
Bez obzira kako ti ovo zelis da tumacis, a tumacenje ti je skroz pogresno! Savest je ona koja svedoci svakom coveku i kompletan kontekst biblije o tome da je ovo neispravno! Pise u bibliji da Bog formira fetus jos u utrobi, to su stihovi sto si sam navodio, sto znaci da Bog to sve nadgleda. I ako odbacis sve to, ako odbacis stihove koji govore o ogromnoj vrednosti ljudskog zivota, svakog zivota kojeg je Bog stvorio, onda prelazis u satanizam! Jer sta tebe sprecava da onda cupas fetuse iz utorbe, da razbijas jaja pticama, da kuvas jare u mleku majke njegove, da hranis kokoske samlevenim delovima njihovih roditelja.. sve ono sto se radi a sto predstavlja prikriveni satanizam danas!
Savest i govori da treba izbeći abortus. Ali mi ne možemo samo zbog savesti proglasiti nešto za versku dogmu kao što rade...jer i to je pogrešno. Itekako je pogrešno. I onda tražiti i potkrepu Biblije za ono što je isključivo stvar sasvesti.
Naravno i pored toga što Bog ne gleda na isti način fetus i čoveka, naravno da nam na osnovu savesti i celokupnog Božijeg delovanja ukazuje da moramo biti jako oprezni i poštovati i sam fetus i pre rođenja...poštovati čoveka. Ali od toga praviti dogmu jeste još pogubnije jer u tom slučaju se radi nešto što Bog ne želi a to je onda jedan vid "bogoborstva" i ima dalekosežno negativne poseldice.
Za odluku o abortusu treba se moliti Bogu i puno razgovrati sa bližnjima dok se ne iscrpi svaki mogući predlog pa tek onda doneti eventualno odluku o abortusu. To je hrišćanski, to je Biblijski ali ne dogmatizacija.