Krst u Hriscanstvu

Da li treba ljubiti krst i klanjati mu se kao Bogu?

• Naravno da treba da se ljubi krst,jer na njemu je ubijen nas Isus Hrist

Votes: 3 60,0%
  • Krst je idol,to je idolopoklonstvo

Votes: 2 40,0%

• Total voters
    5
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nema poganijih od djecoubojica.

Vidiš da Bog nije poslao na Adventiste mač..znači nisi upravu. Imaš temu pa tamo piši..ovde pričamo o paganskim običajima.

Zašto smo najzaostaliji u Evropi u svakom pogledu..zašto smo periferija Evrope? Zašto imamo najviše procentualnio poginulih u ratovima ovde? Zašto se narodi ovde ekestemno mrze?

Hajde malo razmisli.

Vidi Otrivenje 9,13-21. I tu postoji objašnjenje. Samo ne znam umeš li povezati stvari?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jeli tebe Bog umjesto tripe postavio za svoga glasnogovornika i dželata, pa ti znaš gdje i kada će Bog koga kažnjavati!?

Ne treba biti prorok...samo vidi ko smi i šta smo u Evropi..samo vidi koliko je stadalih...samo vidi koliko smo bili u ropstvu pod stranim osvajačima...de razmisli..je li ja govorim nešto novo? Je li ovo nije istina? Je li ovde ekstrena mržnja među narodima kao nigde u Evropi? Jeste..je li ovde najviše ubijenih vladara? Jeste...je li ovde ubijen premijer koji je hteo reforme? Jeste..e pa ne može..nešto se ne da.

Pa ako to nije ispunjenje ovoga što Bog kaže onda stvarno ne razumem šta bi hteo još kao dokaz?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Tada mi reče: je si li video, sine čovečiji? malo li je domu Judinu što čine te gadove koje čine ovde? nego još napuniše zemlju nasilja i okrenuše se da me draže; i eto drže granu pred nosom svoji. Zato ću i ja učiniti u gnevu, neće žaliti oko moje, niti će se smilovati, i kad stanu vikati iza glasa u uši moje, neću uslipšiti", Jezekilj 8,17.18

Ostavimo ove običaje koje držimo, moj apel, moja molba...da nam krene i na Balkanu...ovako ćemo uvek biti ovo što smo sada. Čim ostavimo običaje koje Boga draže doćiće prosperitet.

"Od Kulina bana i dobrijeh dana"..zašto je ban Kulin dobio ovakve epitete..zašto je u njegovo vreme i ni u jedno bilo i na Balkanu bolje vreme? Ima sve svoje.

Samo ako ostavimo običaje predaka koje draže Jahvea može nam krenuti i bićemo poštovani. Bog će dati blagoslov ovim narodima. Ako ne, ostaćemo u tami kao i sada.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo obećanja:

"Ako dobro uzaslušaš glas Jahve Elohim svojega držeći i tvoreći sve zapovesti njegove, koje ti ja danas zapovedam, uzvisiće te Jahve više svih naroda na zemlji. I doći će na tebe svi ovi blagoslovi, i steći će ti se, ako uzaslušaš glas Jahve Elohim svojega", 5. Mojsijeva 28,1,2

Da li teško služiti Jahveu? Zašto je teško odbaciti ono što na nas nosi prokletstvo? Moja molba i apel da poslušamo Jahvea.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Samo apelujem da vidimo ono što se pod tepih gura..a to je da naš Balkan se oporavi, da budemo poštovani...a za to je potrebno samo jedno. Na žalost mnogo smo zaglibili. Ja bih voleo poštovanu Srbiju, poštovanu Hrvatsku i poštovanu Severnu Makedoniju...ali to se neće dogoditi dok ne bude Crkva radila svoj posao na ovim prostorima...

U Severnoj Makedoniji se nešto dešava po tom pitanju, nešto počinje, videćemo.. treba još mnogo, mnogo više.

Uzrok našeg nazadovanja i svih nedaća je na žalost što smo ostali pri narodnom verovanju.

"Zato, zato što prelastiše narod moj govoreći: mir je, a mira ne beše", Jezekilj 13,10..

"Jer od maloga do velikoga svi se dadoše u lakomstvo, i prorok i sveštenik, svi su varalice. I leče rane kćeri naroda mojega ovlaš, govoreći: mir, mir; a mira nema", Jeremija 6,13.14

Skrivamo, stavlajmo pod tepih stvarno stanje naših Balkanskih prilika...govorimo da smo na dobrom putu, da imamo ispravnu veru..govorimo mir je...ali mira nema. Zato što nećemo da sagledamo istinu.

Moramo se otvoriti za istinu.

Poslednja izmena:
Natrag