Krst u Hriscanstvu

Da li treba ljubiti krst i klanjati mu se kao Bogu?

• Naravno da treba da se ljubi krst,jer na njemu je ubijen nas Isus Hrist

Votes: 3 60,0%
  • Krst je idol,to je idolopoklonstvo

Votes: 2 40,0%

• Total voters
    5
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Juce zemljotres u Makedoniji.

Kad se Bog objavi on ce sve urediti u pogledu istine, da ce svako cuti licno od njega.

Jos malo vremena i Hristos dolazi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zemljotresi će biti sve gori u narednih 4 godina. Ali ne na našim prostorima....previše :). Mada će i ovde biti. Naravno.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zemljotresi će biti sve gori u narednih 4 godina. Ali ne na našim prostorima....previše :). Mada će i ovde biti. Naravno.

Tako je.

Srbiju mozda uopste.

A za to mogu da zahvale Bogu koji je ovo podrucje zastitio radi onih koje je podigao.
A ako hocete verovati, ovo podrucje je zemaljska otadjbina Ilije koji ce doci.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tako je.

Srbiju mozda uopste.

A za to mogu da zahvale Bogu koji je ovo podrucje zastitio radi onih koje je podigao.

Neće Srbiju, to će nas zaobići. Nažalost, nemaština, siromaštvo i teška politička previranja neće. To nas uvek prati.

Meni je žao SAD-a, Nemačke, Novog Zelanda, Britanije...oni će stradati najviše ako se obistine neke stvari. Teški dani dolaze.

Neka te Bog vodi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Jesi li i ti ovo izračunao po babinim godinama, ili ti je ovo javio Božji glasnogovornik Tripo?

Tako je.

Srbiju mozda uopste.

Ako će Bog sve sam obaviti, kako to ti tvrdiš, onda je Ilija višak i nepotreban.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ilija nema formalno nikakvu vise ulogu.
Odbacili su ga.
Ilija je bio reformni pokret do 2018.
Od tada, Bog ce sam zavrsiti delo na zemlji.

Za Jovanovu babu ne znam, ali ja sam to dobio od Boga u prorockom otkrivenju, da ce poslednji dogadjaji odpoceti 2021 godine, u kojima ce se Bog sam objaviti svetu, i sve se zavrsiti do kraja 2022, kada i Hristod dolazi u slavi.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ako će Bog sve sam obaviti, kako to ti tvrdiš, onda je Ilija višak i nepotreban.

Ilija? Opet oni i njihovo "prorokovanje".... idiotizam do idiotizma.

Od kada to prorok govori suprotno od onoga što je već rečeno? Od kada je Bog danas jedno, sutra drugo, prekosutra treće?

Od kada je to On - Bog prestao biti "moje misli nisu vaše misli", pa je Njegovu volju moguće saznati iz pasulja, (kavu ne piju pa u nju i ne gledaju), utakmica, pevanja ptca, broja listova u glavici kupusa, ili snoviđenjima u glavu udarenih pozajmljivačica?

Od kada to Bog deluje predvidljivo u toj meri da je dan Njeguvog Suda moguće izračunati?

Jesi li i ti ovo izračunao po babinim godinama, ili ti je ovo javio Božji glasnogovornik Tripo?

I jedno i drugo. Subotarski nasrtljivci su majstori za "kalkulisanje" i "iznalaženje" "božije" poruke u svemu...(kupus, pasulj, plećka, vetar, krekeri, utakmie, datumi, kukuruz...)

Jadnici i ne znaju da je proroštvo dar, a dar se ne traži, niti se ako se i dobije, laprda unaoklo, jer Duh Sveti ne govori danas jedno, sutra drugo....

Ali, oni taj dar i ne dobiše, jer onaj kome su dušu (njima nepostojeću) olako predali, "Plamena Neugasivog" - Duha Svetoga, i nema, jer bog to nije, nego sam sotona, ljubavnik "kurvi, kraljica" i "proročica"....

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Natrag