Krst u Hriscanstvu

Da li treba ljubiti krst i klanjati mu se kao Bogu?

• Naravno da treba da se ljubi krst,jer na njemu je ubijen nas Isus Hrist

Votes: 3 60,0%
  • Krst je idol,to je idolopoklonstvo

Votes: 2 40,0%

• Total voters
    5
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne razumeš razliku između činodejstvovanja i vizuelnog efekta.

Što može biti gore od toga kao kada vi subotari u svoje prostore stavljate "krstaču", simbol poganskog boga Tammuza. Kako te nije sram bilo koga prozivati za poganstvo, a podržavati tu subotarsku poganštinu.

Pitam ponovo. Kada ćete vi subotari izbaciti pogansku krstaču iz svojih sinagoga?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"I poznaćete da sam ja Jahve, jer po uredbama mojim ne hodiste niti zakona mojega izvršisaste; nego činite po zakonima tih naroda što su oko vas", Jezekilj 11,12

Vidiš šta Jahve kaže Izraelu..."po zakonima tih naroda živite".

Šta rade onda oni koji ponavljaju iste radnje sa predmetima koje su radili pagani? Upravo i oni "žive po zakonima tih naroda"...

Zato je Crkva morala odbaciti sve ono što je po zakonima paganskim..a ne nastaljati istu praksu.

Zašto Bog nije Jevrejima dopustio da rade iste radnje kao pagani a da to čine u Njegovo ime? Šta misliš?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Šta se dešava sa narodima i verskim vođama koji žive po zakonima paganskim:

"Bojte se mača; mač ću pustiti na vas, Govori Jahve Adonai", Jezekilj 10,8

Šta je na Balkanu nego mač koji proždire? Zašto je to tako? Zato što na žalost ovde najviše običaja zadržano iz paganstva.

Vidiš li da Jahve isto deluje u svim vremenima?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Zato je Crkva morala odbaciti sve ono što je po zakonima paganskim..a ne nastaljati istu praksu.

Kako te nije sram bilo koga prozivati za poganstvo, a podržavati subotarsku poganštinu prizivanja boga Tammuza, postavljajući njegov simbol križ u svoje "bogoslužbene prostore".

Pitam ponovo. Kada ćete vi subotari izbaciti pogansku krstaču iz svojih sinagoga?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta se dešava sa narodima i verskim vođama koji žive po zakonima paganskim:

Počnu ubijati najnemoćnije i najnevinije, nerođenu djecu. A najkrvoločniji među takvim krvolocima se još dosjete i novac na tome zarađivati, kao vi subotari.

Da li vidiš mač na Balkanu? Sve će ti biti jasno..de razmisli.

Čuješ li šta Javhe kaže ili slušaš samo sebe?

Vidiš li ti krvoločnost u ubijanju djece. Ili ti je važniji financijski probitak subotara od života najnevinijih???

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne skreći temu nego jasno je da Balkan nije doživeo ovo što je doživeo zato što je pobožan već nasuprot. Brat brata ubija...malo malo pa ratovi. Pa šta ti misliš..zato što su pobožni na ispravan način ili zato što Bog mora da pusti mač

"Bojte se mača; mač ću pustiti na vas, Govori Jahve Adonai", Jezekilj 10,8

Šta Bog zamera:

"I poznaćete da sam ja Jahve, jer po uredbama mojim ne hodiste niti zakona mojega izvršisaste; nego činite po zakonima tih naroda što su oko vas", Jezekilj 11,12

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne skreći temu nego jasno je da Balkan nije doživeo ovo što je doživeo zato što je pobožan već nasuprot. Brat brata ubija...malo malo pa ratovi. Pa šta ti misliš..zato što su pobožni na ispravan način ili zato što Bog mora da pusti mač

Nema poganijih od djecoubojica. A subotari su se u tome izvještili toliko da su biznis od toga napravili. Biznis koji se po profitu nosi sa biznisom trgovine drogom. Sram vas bilo. Ako Bog mač (s)pušta na ljude, na djecoubojice će ga ispustiti s najveće visine.

Natrag