Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mržnja prema Isusovu križu sve veća, "korak u korak" ide sa sve većim brojem iskasapljene djece u "konc-bolnicama". Slika je ovo sekte adventista sedmog dana.
I ja sam isto mislio, kad sam jednom prilikom dosao na vrata staresine kod kojeg sam imao zakazan "biblijski studij", slucajno sam dosao ranije i kroz vrata cujem, kako on bije svoju decu koja ga mole "tata nemoj nas vise tuci". Pitao sam se "da li je Isus tako tukao decu"? A ovamo je covek andjeo sa nama. Mislio sam da ni mrava ne bi zgazio!A da li su Isus Hrist i apostoli tukli ljude,zene i decu bilo cime,a kamoli krstom???
Da li su Isus i apostoli nosili krstove oko vrata ,ruke ili na ramenima?
Da li su pravili krstove,potsticali njihovu proizvodnju i prodaju???
Da li su mozda pozlacivali krstove radi bolje zarade?
Da li su se klanjali pred krstom i molili pred krstom???
Sta pise u Bibliji?
Nije li Biblija Rec Bozja?
Ciju cemo Rec slusati? Bozju ili ljudsku???
Stvarno ste vise preterali sa optuzbama, ali stvarno!
I ja sam isto mislio, kad sam jednom prilikom dosao na vrata staresine kod kojeg sam imao zakazan "biblijski studij", slucajno sam dosao ranije i kroz vrata cujem, kako on bije svoju decu koja ga mole "tata nemoj nas vise tuci". Pitao sam se "da li je Isus tako tukao decu"? A ovamo je covek andjeo sa nama. Mislio sam da ni mrava ne bi zgazio!
Izvini, ali nijedna zajednica nema savrsene vernike! I ovaj je tukao decu jer su zasluzila, a ovaj udarao jer je verovatno poremecen.. Ima svakakvih.. Degutantno je i postavljati takve price, a oni koji ih postavljaju, dokazuju svoje frustracije predrasude i zlo srce!
Sto se tice krsteva, oni nisu predmet obozavanja, nisu nikada ni bili. To je kao kada zena nosi sliku svog unuka u novcaniku, pa se pohvali drugima pokazujuci, a onda i poljubi sliku - tako i mi! Ako je ta zena idolopoklonik i mi smo!
Stvarno nemam vise strpljenja odgovarati, vi se stalno vracate na isto!
Evo i jevreji ljube zid placa, pa su po vama "idolopoklonici", a znamo koliki su fanatici u drzanju zapovesti, posebno paze da ne prekrse 2. zapovest (optuzi i njih da su idolopoklonici) :
I narod ljubi sliku Ksenije Pajcin. Mora da je ona za njih "boginja"! Daaa to mora biti, jer se klanjaju i ljube sliku na grobu, pa oni su IDOLOPOKLONICI SRAM IH BILO! - - - >
Stvarno ste vise preterali sa optuzbama, ali stvarno!
Cudno je kako vi Jehovini Svedoci ili njihovi simpatizeri imate uglavnom okultna imena tipa: Oziris, Piramida4 i slicno..