Krst u Hriscanstvu

Da li treba ljubiti krst i klanjati mu se kao Bogu?

• Naravno da treba da se ljubi krst,jer na njemu je ubijen nas Isus Hrist

Votes: 3 60,0%
  • Krst je idol,to je idolopoklonstvo

Votes: 2 40,0%

• Total voters
    5
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A zašto ti mrziš križeve? Zašto ti mrziš novozavjetne spise? Zašto mrziš istinitog Boga Sina. Zašto mrziš Kristovu crkvu. Zašto mrziš Kristovu majku? Zašto mrziš ljude koji nisu u tvojoj sekti? Zašto mrziš ljude i iz vlastite sekte, ako nešto zucnu, i prijetiš im igrankom?

Jeli ti odgovorio? Da li se rugalac udostojio odgovora? Da li se posednuti "akademikom" koji od obrazovanja ima samo šuvarsku gimanziju, a kome supruga piše radove, udostojio da odgovori? Ili po svom običaju kleveće, pljuje, krevelji se i glumata nekakvog "genija" iako se njegova "genijalnost" može slobodno smatrati prevarom, kao što je to i autorstvo spisa njegovog "duha proroštva" inače hrane crvima već 105 godina.

Uostalom on u svojoj zaslepljenosti otpadničkim budalaštinama, i ne zna da je najstariji piktogram za Boga u hebrejskom pismu upravo Križ - Krst.

Ps, Neka ga, neka slobodno veruje da je shabat (ta senka) "pečat" Božiji, neka ga neka huli na Svetog Duha, spasenja mu nema, sam je sebe, a i oni koji te apostaze propovedaju, osudio.

Neka mu se Otac - Sin - Duh Sveti smiluje, mereći ga merama kojima ovaj u svojoj zlobi meri druge.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Uopće nije korektno da ti propituješ i određuješ kako bi trebao izgledati simbol kršćana. Kao nekršćanina, što to tebe uopće briga?
Ja jesam i hriscanin ,ali ne kao ti i tvoji pomodari. Ja sam isti onakav hriscanin jao u I veku nase ere.
Da li su ti hriscani imali krst kao simbol vere?jesu li ih nosili na raemenima svuda za sobom,ili mozda na ogrlici oko vrata???Jesu li klecali pred krstom ,jesu li bili krstoljupci???
Ako jesu,pokazi meni neukom gde to pise,pa da i ja to isto cinim.
A ako nigde ne pise da su hriscani iz I veka ljubili krst,ili klecali pred njime,ili ga nosili na ramenu ,ili oko vrata???,zast onda ti i tvoji radite sce ono sto ne pise da su radili pravi hriscani???

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Postavljaju se idolopoklonički krstovi u ZG.

Klanjatelji Ellen White imaju strašnu averziju i mržnju prema Isusovu križu. Neki čak padaju na pod i valjaju se s užasnim kricima i grčevima, a sve to je posljedica proživljavala "muka svete Ellen White" koje je ona često imala u snu sanjajući kako kolona katolika prolazi pored nje i svaki je katolik mlatne velikim križem koji su nosili u rukama.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Klanjatelji Ellen White imaju strašnu averziju i mržnju prema Isusovu križu. Neki čak padaju na pod i valjaju se s užasnim kricima i grčevima, a sve to je posljedica proživljavala "muka svete Ellen White" koje je ona često imala u snu sanjajući kako kolona katolika prolazi pored nje i svaki je katolik mlatne velikim križem koji su nosili u rukama.

Da imaju samo averziju prema križu, nego i prema euharistiji, ali i prema Bogorodici Mariji, o svecima i sveticama Božijim da ne govorim.

Kako ono kaže stara narodna: "Beži kao đavo od krsta"? :D

Ps. Znamo li ko najviše nervira demone i pale anđele, i samog sotonu? Pa Isus, Križ, Euharistija, Bogorodica Marija.... Dakle, kome onda služe "biblijski" klanjaoci subotnji? :cool:

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Opet će zemljotres da se sruši idolopoklonički krst sa katedrale u ZG.

Natrag