Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ljubav ne zna za granice :girl_sad:"Daleko sam ja,
daleko si ti.
Daleko je sreca,
daleko smo mi."
[/LEFT]
kao sto sam rekao krstenje kao krstenje nema nikakve veze sa spasom, to samo ima veze sa zastitom, sad sto krstenje vise ne pokrece u tebi i tvom mozgu verovanje da je to zastita, to je sad nesto drugo, krstenje funkcionise na verovanju, ako ti stvarno verujes da si zasticen krstenjem ti ces biti zasticen, to je psihicka stvar i kako psiha funkcionise
амин!
хвала! Jа не желим спасење. имаш нешто да кажеш кршења канона православне цркве свештеника?
kao sto sam rekao krstenje kao krstenje nema nikakve veze sa spasom, to samo ima veze sa zastitom, sad sto krstenje vise ne pokrece u tebi i tvom mozgu verovanje da je to zastita, to je sad nesto drugo, krstenje funkcionise na verovanju, ako ti stvarno verujes da si zasticen krstenjem ti ces biti zasticen, to je psihicka stvar i kako psiha funkcionise
ljubav ne zna za granice :girl_sad:
Шта кажете о крштењу, рекао је он.
Такав је Његова Воља!
Амин!!!
Све остало је ствар личног избора.
Ја сам атеиста, али поштујем православље. .
ja nisam siguran :blum3: jbg i kad ludaka pitas jesi li lud on ce da kaze nisam ti si lud xaxaxaxaxaxaxaxaПријатељ
Јеси ли сигуран да си све са собом?
zasto postujes ?