Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najverovatnije ne nasleđuješ večni život u raju !cekaj, sta se desi ako iskoristim svoju slobodnu volju i odbijem tu ponudu ?
ja cu da je spasem, ako treba ja cu da je krstim x) i veruj mi bolje cu to da uradim od mnogih betmena x)
Ja sam vec krstena u pravoslavnoj veri , moj princ. :curtsey: Besplatno. Sarrdy nije znao zato preporucuje krstenje. Ali ateisti i krstenje nespasava.
@Sarrdy, necemo se viditi u raju. Kraj sveta dolazi. Dodji u Bugarskoj ....
Jer ljudi više vole porok i provod, od skromnog, zdravog, moralnog i poštenog života.
Nisam prepoznao zato što si se izjasnila kao Ateist.
Krštenje ne spašava, to je jasno kao dan. Ali je velika razlika ako te neko krsti kao bebu, ili te nekad neko u životu pita:’’Jesili ti krštena BRE !?’’, pa je tebe sramota da kažeš da nisi i odeš da se krstiš brže bolje u neku Crkvu.
Nema potrebe da dolazim u BG. Srbija je 120 nazad.
"ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine x)"
Od onog što te čeka na Božijem sudu, posle tvoje smrti. Ne znam da li će to biti jezero ognjeno, ali znam da bi bilo bolje da je bilo ispravno krštenje i ispovedanje pri tom činu. Jer kasnije se i sam čovek menja posle tog čina, a i Bog više deluje.Krstenje me ne zaustavi sam ateista, Sarrdy. Ktrstena sam da budem zdrava , nije za spas .Naravno , ja sam bila beba i moja majka ne me je pitala da li sam ga zelela. Ako sada me pitaju da li zelim krstenje, odgovot je "NE". Nije mi jasno ko i od sta treba da me spasava. Od jezero ognjeno? .....
" Ostaricu cekajuci na teb"
ostarices u mom zagrljaju :blind: sada kad nismo mi mladi ko nekada, dodji da ostarimo zajedno x) stinker