Isabeleta.
Taj glas koji je Stvarnoslap čuo sigurno nije od Boga, već od zlih duhova kojima je ispunjen.
Ja poštujem dobre Katolike, i verujem da bi se mnogi od tih Katolika zgrozili kada bi znali kako se dotični ponaša, šta piše, i koliko laže.
I o tebi imam pozitivno mišljenje. Ali ti je greška što podržavaš ovog moralnog nazadnika.
Umesto da ga ukoriš, i posavetuješ, jer ovde sramoti vašu crkvu.
Laodikeja, već smo govorili o tome.. Nisam ja pozvana, niti bilo tko od nas, koriti jedni druge. Svaki za sebe mora znati gdje je mjera. To je onaj nutarnji glas koji nas opominje da ne kažemo drugom " luđače", "glupane", "lažove"...
Ti isto Slapa nazivaš lažovom kao i on tebe. Ja neću ulaziti u to.
Sa Slapom i drugim katolicima, (kao i sa Miretom) dijelim isto vjerovanje i u tome ga/ih apsolutno podržavan.
S adventistima i protestantima općenito, nemam problema ukoliko nisu izrazito netolerantni prema Katoličkoj Crkvi ili podli.
Smatram da protestantizam u globalu ni u čemu nije naštetio Katoličkoj Crkvi, pa to neće biti ni u budućnosti.
Već sam napisala da je sekularni i bezbožni duh koji je zavladao svijetom najveći neprijatelj kršćanstva, kako Katoličke tako i Pravoslavne Crkve, adventizma i svih ostalih protestanskih crkava.
I još nešto važnije: pravi neprijatelj nije onaj koji izvana napada već onaj koji je zatvoren u vlastitoj kući. To znači da je prava opasnost u vlastitim redovima. Znaš i sam kako je to u adventizmu, kao što i ja znam mnogo toga što je loše, a to čine katolici.