Kršćanin se krsti ispovjedajući vjeru u Trojedinog Boga, a adventisti ispovjedajući vjeru u Ellen White

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
I Racinger ili Benedikt XVI nosi krunu sa znakom triskele 666.

I tri druge sa titualama.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
I Racinger ili Benedikt XVI nosi krunu sa znakom triskele 666.

I tri druge sa titualama.

Zar ne vidis sa je ova kruna lazna, nije VICARIVS nego VICARIUS. Samog sebe kompromitujes ovim racunicama, lepo rekoh da se iz raznih imena moze izvuci 666.

I NERON iznosi 666, jel on antihrist? Kad ukucas www. u pretrazivac svaki put kad odes na internet, to na hebrejskom znaci - 666! A to dokazuje sta? Zar je internet zaposeo djavo? Svaki racunar inace ima male "daemone" (izgovara se demon) programe koji rade u pozadini, pa jel to dokazuje da je kompjuter i telefon od djavola? Takodje ulazi za prikljucke na kompu se zovu "portali", prikljucak za hard disk nosi naziv SATA(N).

Evo dokazao sam da je kompjuter s kog ti pises LICNO DJAVO!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nisu lazne.

Stvarnosla je napisao da ima jedna lažna, a postoje druge prave.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Zar ne vidis sa je ova kruna lazna, nije VICARIVS nego VICARIUS. Samog sebe kompromitujes ovim racunicama, lepo rekoh da se iz raznih imena moze izvuci 666.

I NERON iznosi 666, jel on antihrist? Kad ukucas www. u pretrazivac svaki put kad odes na internet, to na hebrejskom znaci - 666! A to dokazuje sta? Zar je internet zaposeo djavo? Svaki racunar inace ima male "daemone" (izgovara se demon) programe koji rade u pozadini, pa jel to dokazuje da je kompjuter i telefon od djavola? Takodje ulazi za prikljucke na kompu se zovu "portali", prikljucak za hard disk nosi naziv SATA(N).

Evo dokazao sam da je kompjuter s kog ti pises LICNO DJAVO!
naravno, riječ demon je imala prije u davnoj prošlosti totalno drugo značenje začudili bi se neki ljudi, ne bi mi vjerovali..

postoji neka evolucija i promjena u jeziku i nije svaki jezik isti. Tako antitrinitarci ne mogu prihvatiti da termin Godhead u engleskom znači neki vid trojstva, jer kod nas ta riječ nema to značenje

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisu lazne.

Stvarnosla je napisao da ima jedna lažna, a postoje druge prave.

Kako nije lazna, kada je na kruni VICARIVS umesto ispravnog naziva VICARIUS?

Ovaj drugi naziv se pojavljuje u rimskim tekstovima, a ne ovaj prvi koji stoji na tvojoj slici!

Znaci da je slika lazna! Fotomontaza!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
 Evo šta si Stvarnoslap napisao:

"""Jednu od zadivljujućih slika papinske tijare koju je Everson poslao Generalnoj konferenciji modificirao je adventistički umjetnik koji je zlatnoj tijari dodao riječi Vicarius Filii Dei. Southern Publishing Association upotrijebio je ovu "dotjeranu" sliku tijare u revidiranom izdanju knjige Daniel and the Revelation Uriaha Smitha. Kada se suočila s inkriminirajućim dokazima, Generalna konferencija je odmah izdala naredbu da se zaustavi tiskanje svih daljnjih primjeraka knjige, dok se lažne slike ne uklone.

Kao što možete vidjeti, riječ je o stoci, ovi subotari koji ‘fotošopiraju’ fotografiju tijare su stoka. Zaista, samo stoka ovakvo što čini. Ali, ništa čudno, stoka laže o Katoličkoj crkvi već pet stotina godina, od kada ju je ‘okotio’ Martin Luther"""

--------------------

Dakle, neko je na jednoj kruni nešto dopisao.

A ja sam i ranije i sad postavio više kruna na kojima stoji jedna, i sve tri titule - koje zasebno daju zbir 666.

Natrag