Kršćanin se krsti ispovjedajući vjeru u Trojedinog Boga, a adventisti ispovjedajući vjeru u Ellen White

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Tako je, a zašto se baš izruguju katoličkoj misi?

I zašto profaniraju baš katoličke crkve, ruše svetohraništa i gaze posvećene hostije?
Bezimena, ispričat ću ti jedan detalj koji sam pročitala u knjizi sv. Terezije Avilske.
Dakle, u 16. stoljeću kad se protestantizam već počeo širiti došao je do granica Španjolske i u Medini del Campo, koja je u to vrijeme bila veliko trgovačko središte počeli su ulaziti u crkve i obeščašćivati tabernakule. To je bio protest protiv Katoličke Crkve u skladu s njihovom novom vjerom odnosno nevjerom. A ona, sv. Terezija je čitave bdijela i "čuvala " svetohranište da krivovjerci ne pogaze njenog Gospodina.
Nedavno je u Barceloni spriječeno da feministkinje uđu u katoličku crkvu i profaniraju je kako su objavile negdje na društvenim mrežama. Netko je vidio tu objavu i dojavio nekolicini župljana koji su stali pred vrata crkve moleći krunicu. Dva sata su "gospođe" vikale , lupale, vrijeđale Papu i Katoličku Crkvu koja se miješa u njihova prava zabranjujući abortus, ali onda je policija intervenirala.
Sve u svemu, dobro si pitanje postavila.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tako je, a zašto se baš izruguju katoličkoj misi?

Zato jer su sotonisti = antikristi, a Katolička crkva je Kristova crkva i Katolička Sveta Misa je Kristova euharistija. Sotonisti se ne izruguju s adventistima, koji jednom u četiri mjeseca imaju nešto što zovu "Gospodnja večera" (apostoli i Katolička crkva, i dan danas, svaki dan se okupljaju na lomljenje kruha, euharistiju), i tom prilikom ti EGWisti piju grožđani sok iz plastičnih čaša za pivo. Zašto bi se sotona i sotonisti izrugivali s ovim, kad sami adventisti na ovaj način čine đavliji posao - izruguju se Kristu.
I zašto profaniraju baš katoličke crkve, ruše svetohraništa i gaze posvećene hostije?

Sjedinjene Američke Države su se vratile svojoj antikatoličkoj prošlosti, s raznim skupinama koje prijete terorističkim napadima na crkve tijekom mise.

Na jednom mjestu žene su pjevale ‘Hvala Bogu za abortus’ dok su prijeteći kružile oko crkve.

Sada su pristaše Ruth Bader Ginsburg, bivše sutkinje Vrhovnog suda, izjavile da namjeravaju zapaliti Euharistiju.
U prošloj godini, na stotine crkvi u Kanadi je napadnuto i zapaljeno, baš kao i u Francuskoj.

Ipak, pokušaji da se Euharistija skrnavi u tako nasilnim razmjerima predstavljaju potpuno novu razinu nasilja i bogohuljenja.

Američka konferencija katoličkih biskupa i predsjednik Joe Biden ne smiju više šutjeti dok ti napadi postaju sve brojniji i agresivniji, a katolici u New Yorku prisustvuju misi pod policijskom zaštitom.
Izvor:
HTML:
https://www.catholicarena.com/latest/eucharisginsberg080522
-----------------------
Pogledajte, u Fejzinoj Americi, 'zemlji sloboda', katolike i Kristovu euharistiju sotona toliko napada da ih u New Yorku policija mora čuvati tijekom Svetih Misa. Pitanje je dana kada će katolike i policija prepustiti ovim divljacima.

Ne štiti policija subotare, kad se okupljaju, jer sotona njih niti ometa niti napada. Oni su isti tim, oni isti posao obavljao za svoga oca - oca laži.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
A ja sam i ranije i sad postavio više kruna na kojima stoji jedna, i sve tri titule - koje zasebno daju zbir 666.

Laodikeja!
Zašto ti je toliko stalo da dokažeš da je na Papinskoj tijari to pisalo? Što dobivaš s tim? Da bi dokazao da je Ellen White bila u pravu i da to nju potvrđuje kao proročicu?

Ja se sjećam kako ti je Jurivaka postavio jednu takvu sliku u Photoshopu. I svi smo shvatili poantu i smijali se, osim tebe.
I sjećam se tvojih rasprava s njim kad si mu tvrdio da u Bibliji piše kako je Katolička Crkva otpala crkva, Babilon i sve te druge stvari.
Pitao te nekoliko puta da pokažeš gdje to piše i govorio da je to tvoj subjektivni zaključak ili želja. Ali nije te uspio razuvjeriti. Jurivaka se deklarirao kao ateist ili berem agnostik, ali bio je pravedan i razuman. I drugi su ti argumentirano dokazivali. Sjećaš se Adriana?
Prošlo je toliko godina i ti se još uvijek baviš s tim.
Nameće se pitanje koliko ti je stalo do Istine?

Onaj član Peko koji je također opovrgavao adventističku doktrinu kao biblijsku, ipak je vjerovao da je Papa Antikrist. U tome ste bili istomišljenici. Ali znaš što se dogodilo? Haha, Peko mi je jednom poslao video iz kućne radinosti u kojem je prikazao Papu Benedikta kao Antikrista, baš onako gadnog, crnog s rogovima...
Par dana kasnije dogodilo se da se Papa Benedikt odrekao papinske dužnosti i Peko se meni ope javlja i kaže: Ja potrošio sate da napravim video, a on se ode...:p Pokvario mu Papa Benedikt planove i želje.

Kako god, mislim da bi trebao ispitati tvrdoću svojih stavova i shvatiti da je to veliki grijeh. Jer sve zlo što govoriš o drugima, ako nije istina- to je klevatanje. Kakvim te Isus očima gleda kad staneš pred Njega, to ćeš ti najbolje znati.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
bez_imena

Ne bih rekao da se satanisti najviše izruguju katolicima.

Moraju se razlikovati pravi satanisti, koji sačinjavaju svetski đet-set, sastavljeni od političara, državnika, uglednih građana, od metalaca i fanatika koji žrtvuju kokoške.

Sveštenik jedne takve ozbiljne satanističke crkve je jednom bivšem članu Rože Mornou koji je odlučio da postane Adventista rekao "zašto je izabrao Adventiste koje gospodar ( satana ), najviše mrzi.

Možeš pogledati video "moj put u svet natprirodnih sila" gde opisuje iskustvo sa satanistima.

A takođe možeš pogledati i scenu iz filma "širom zatvorenih očiju" gde je prikazana jedna originalna satanistička đet- set crkva.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
bez_imena

Ne bih rekao da se satanisti najviše izruguju katolicima.

Moraju se razlikovati pravi satanisti, koji sačinjavaju svetski đet-set, sastavljeni od političara, državnika, uglednih građana, od metalaca i fanatika koji žrtvuju kokoške.

Sveštenik jedne takve ozbiljne satanističke crkve je jednom bivšem članu Rože Mornou koji je odlučio da postane Adventista rekao "zašto je izabrao Adventiste koje gospodar ( satana ), najviše mrzi.

Možeš pogledati video "moj put u svet natprirodnih sila" gde opisuje iskustvo sa satanistima.

A takođe možeš pogledati i scenu iz filma "širom zatvorenih očiju" gde je prikazana jedna originalna satanistička đet- set crkva.
Razumijem, ali mi se čini da u tvojoj crkvi ima masona? A oni mi nekako ne idu uz vjeru. Tajnih društva će uvijek biti.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Adventistički Hrišćani nisu Masoni.

Možda ima Jezuitskih agenata.
Jer Adventisti su bili jedna od prvih zajednica u koju su ubačeni Jezuiti, sa ciljem podrivanja, kompromitovanja, i uništenja organizacije.

Oni su prisutni u svim Protestantskim crkvama

To su revnosni papini ratnici.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Da vas sotona najviše mrzi, onda bi vas napadao, vrijeđao, ismijavao, a posebno bi vrijeđao vaše "đus-drink" partye sakog četvrtog mjeseca. Sotona ipak napada, vrijeđa, i pokušava oskrnaviti Kristovu Euharistiju prilikom katoličkih Svetih Misa.

Nego su masoni adventisti.

Jer Adventisti su bili jedna od prvih zajednica u koju su ubačeni Jezuiti, sa ciljem podrivanja, kompromitovanja, i uništenja organizacije.

Onda si i ti jezuit, kad su vas jezuiti preuzeli još dok je Ellen White bila živa.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sam dokazuješ da si ti satanista.

Jer ovde napadaš Adventiste bez ikakvog razloga.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737

Oni su prisutni u svim Protestantskim crkvama

To su revnosni papini ratnici.
Nisam ni rekla da mislim da su svi, vjerujem da tamo ima pobožnih ljudi.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Sam dokazuješ da si ti satanista.

Jer ovde napadaš Adventiste bez ikakvog razloga.

Jao, jao...
Nemoj tako, jednom će ti biti žao što si tako pisao.
I ti pišeš i ponavljaš teške optužbe na Katoličku Crkvu, a Slap ti samo odgovara. I onda je sotonista, a ti si ? Što? Istinoljubac? Mučenik?
Ma daj, Laodikeja, znaš i sam da su mnogi na forumu, moguće i svi pisali i iznosili kritike protiv adventizma. I svi su sotonisti?

Da te podsjetim što vam je Adrian pisao:

Ви из проамеричких шпијунских сектурина сте живи пример како индоктринација функционише. Као папагаји сви понављате научено (лажи).

А какве везе има папа и субота са Мисиром, севером и југом, Либијом, Сиријом, Турском, Суданом, Етиопијом,...? Никакве! Зато и пишеш неадекватан одговор да ме скренеш са чињеница из Библије. Кад вам се не уклапа у оно што су вам угурали у главуџу, онда пишете будалаштине.

Не мрзим секташе (вас), али мрзим што се ради на разбијању јединства Цркве - хришћана. А то су: лажна пророчанства, лажне визије и објаве, доктрине и учења (науке ђаволске) итд.

Natrag