- Učlanjen(a)
- 27.03.2023
- Poruka
- 737
A reci mi da li to radi i anti-trintarni pokret, što misliš o tome?Osim toga, sama Ellen White piše - da će neki koristiti njene rukopise u zonamerne svrhe, i vaditi njene reči iz konteksta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A reci mi da li to radi i anti-trintarni pokret, što misliš o tome?Osim toga, sama Ellen White piše - da će neki koristiti njene rukopise u zonamerne svrhe, i vaditi njene reči iz konteksta.
Dobro to je tvoj stav i ja ga poštujem, ali ja sam provjerila sve dokumente samostalno i ne vidim to tako. Da li ti smatraš da sam zato tvoj neprijatelj ako se ne slažemo ili normalan i barem donekle psihički zdrav čovjek (koliko možemo i biti u ovome svijetu danas) ne vidi u tome neki sad veliki problem? Da li razumiješ da do vremena Arija i nije bilo problema i potreba za nekim nametnutim vjerovanjem?bez_imena
Mislim da antitrinitijanci to ne rade.
Ne falsifikuju.
Oni samo na osnovu napisanog dokazuju šta su učili pioniri.
Ili pak upoređuju originale i falsifikate, pa onda to obelodanjuju.
Da li ti je čudno to što sotonisti uvijek imaju neku izvrnutu katoličku misu ili kad govore latinskim naopačke?
Što misliš o tome i zašto je to tako?
zašto profaniraju baš katoličke crkve, ruše svetohraništa i gaze posvećene hostije?
Moraju se razlikovati pravi satanisti, koji sačinjavaju svetski đet-set, sastavljeni od političara, državnika, uglednih građana, od metalaca i fanatika koji žrtvuju kokoške.
Razumijem, ali mi se čini da u tvojoj crkvi ima masona? A oni mi nekako ne idu uz vjeru. Tajnih društva će uvijek biti.
Nisam ni rekla da mislim da su svi, vjerujem da tamo ima pobožnih ljudi.
Sotona želi da se kršćani međusobno svađaju budimo u miru jedni s drugima
Sotona da simptome opsednutosti.
Potom dođe egzorcista, poškropi vodom opsednutog, pročita molitvu, a sotona onda napusti telo, i to je sve
A sotona se na taj cirkus slatko smeje jer je tom prevarom mnoge privukao u svoj tor
Sila je data Božjoj crkvi ostatka, i Bog je u njoj, a ne nekim drugim crkvama koje nisu Božje.