Kraj protestanske ere?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo su Jovanovi. Svi "fejk-čekeri" su ljubitelji i zastupnici ovih.

Kako i ne bi, kada im je isti "Bog"...

Kako ne shvatamo tko je sotona, kako ne shvatamo da pravi sotonizam nije u vašarskom magijašenju i ostalim budalaštinama kojima Hollywood pokazuje sotonizam, nego upravo u nečemu što tvrdi da je od Boga a od Boga nije.

Kako odvratiti čovjeka od Boga?

Budalaštinama okultizma i vašarskim "sotonizmom" La Veya i Kroulija?

Ne.

Nego upravo lažnom "crkvom"....

50.000 njih.

Klanjanjem "nauci", klanjanjem "čovjeku" i njegovom tjelu, strastima, u negiranju PRIRODNIH zakona, izvrtanju i laganju.

Tu je sotona. Tu, a ne u horor filmovima i sličnim "objavama".

Što je sotona?

"Ja sam koji nisam" , Deus inversus, ili "Imitator".
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Da li je došao ili dolazi kraj "protestanstke ere"? Da li to znači i kraj Kršćanstva?

Odgovori na pva dva pitanja su:

1. Da, došao je kraj pestilenciji Sola Scriptura, uostalom, što se nakaradno rodi, nakardno će i umreti. Kmečući i raspadajući se živ. Doslovno protestantizam nije svetac, te stoga neće izbeći da trulež ugleda, SVOJU TRULEŽ.

I to prvo svog uma, svog duha, koji će mu se, tačnije već se raspada, rastače pred očima onih nesrećnika koji su se zarazili tom kugom nad kugama......

2. Ne, kraj Protestantizma i njegovih "malih svetala" (da i njima "vernom ostatku" židova koji to nisu, nego sinagoga sotone, dolazi i došao je kraj) ne znači kraj Hrišćanstva. Hrišćanstvo - Kršćanstvo je živo sve dok postoji makar i jedan jedini čovek koji veruje da je Krist Bog Svesilni i sledi Njega, a ne mirijade pohlepnih psihopata, lažnih proroka i sličnih umobolnika kojih je Protestantizam prepun.

Ili da budem plastičniji (da bi "filozofi" iz Bosne lakše "shvatili")

Hrišćanstvo ne počiva na ljudskom rukom pisanim knjigama, ne počiva na jedenju kupusa, "zdravstvenom zakonu" i sličnim budalaštinama i blasfemijama, Ne soje Mileritski, nego na veri u Hrista BOGA!


Dakle.... uzalud vam lizanje stranica Daniela, uzalud vam "prevodi" s "hebrejskog", uzalud vam sve....

MERENI STE I IZMERENI MERAMA KOJIMA STE DRUGE MERILI....

Ili

Ja vam ne sudim.

SUDIO VAM JE I PRESUDIO BOG...

Upravo onaj Bog kome vi negirate Božanstvo.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
A vidimo raspad katoličkih država. Favele, kriminal, ubistva itd. I sada i prije 200 godina.

Raspad pravoslavnih država. Raskoli u crkvama, ratovi. Ukrajina-Rusija, Rusija -Gruzija prije.

O islamskim ne treba ništa posebno reći.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Favele, kriminal, ubistva itd.

ISUS I KOKAIN: Nove generacije narko bandi u Riju kombinuju veru i nasilje​

Kada je sukob oko droge u Riju eksplodirao 1980ih, brazilska evangelistička revolucija još uvek nije procvetala i mnogi gangsteri su tražili zaštitu od afro-brazilskih božanstava kao što je Ogum, bog rata. Narkobosovi su posećivali afro-brazilske hramove, gradili svetilišta Orišama i nosili ogrlice da pokažu svoju privrženost veri Umbanda i Kandomble.

Četiri decenije kasnije, mnoga od tih svetilišta su zamenjena skulpturama Biblije i muralima Tajne večere, dok je nova generacija "ponovo rođenih" kriminalaca preuzimala vlast, pod uticajem bratstva pentekostalnih propovednika.

Uticaj koji ti pastori imaju nad takozvanim "narko-pentekostalcima" u Riju ne može da se ne vidi u stotinama favela koje kontrolišu tri glavne bande: Crvena komanda (CV), Prijatelji prijatelja (ADA) i, možda najevangelističnija od svih, Čista treća komanda (TCP).

Narko-pentekostalci iz Rija priznaju da se njihov često brutalni posao sukobljava sa svetim pismom za koje tvrde da ga slede. Jedan narko bos, okružen telohraniteljima sa automatskim puškama, priznaje da je trgovina drogom "zao" posao koji ponekad podrazumeva užasno nasilje.

Izvor: Kurir
-----------------------
Dakle, sva ova divljaštva čine protestanti, otpadnici (izmet) od Kristove crkve.

A definicija sotone kaže: to je onaj koji čini zlo i istovremeno dok zlo čini, za to zlo optužuje one koji su Božiji. Baš kako to čini ovaj ovdje "tripo tetejac".

A tko je Edir Macedo? o_O

Jedini biskup milijarder proizvodi seksi sapunice, ima malu banku i u strahu je od istrage za pranje novca

Edir Macedo, božji tajkun težak 1,2 milijarde dolara, najbogatiji svećenik na svijetu postao je propovijedajući najsiromašnijim ljudima u Južnoj Americi, a sada ima medijski konglomerat televizijskih i radio postaja, flotu aviona i stalno je pod istragama i na sudovima.

Edir Macedo je najbogatiji svećenik na svijetu. Bloomberg, koji je nedavno objavio veliki portret tog “Božjeg tajkuna” kada im je iskrsnuo na godišnjoj listi milijardera, procjenjuje ga na 1,2 milijarde dolara. Macedo je osnivač Univerzalne crkve kraljevstva Božjega, brazilske pentekostalne crkve utemeljene na teologiji prosperiteta. Ta protestantska sekta vjeruje da financije spajaju Boga i čovjeka te da svatko tko donira Macedovoj crkvi može očekivati da će na Božjoj listi prioriteta biti na višem mjestu kad se bude dijelio novac.

Ali Macedo ne propovijeda bogatim Brazilcima. Njegova su sljedba sirotinja iz favela o_O:mig:, siromašni Brazilci koji pune sportske dvorane i stadione kad on govori, a nadasve milijuni gledatelja programa koje proizvodi njegov medijski konglomerat Rádio & Televisăo Record.

P.S. Sve je jasno. Protestanti divljaci su naumili istrijebiti što više Božjeg naroda u Latinskoj Americi. Sotonini, očito, ćud ne mjenjaju.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346

Prije će Bog uslišiti molitvu ovima što se zezaju nego klečavcima iz ZG, Mostara itd.​

Muškarci u Varaždinu klečali za dobar gulaš, fotografije postale viralni hit: ‘Ovo je vrh, svaka vam čast‘


:bfghb:

Kipti đavlina od bijesa na svaku čovjekovu molitvu Bogu, a pogotovo je taj bijes izražen kada to čovjek čini klečeći.
 
Natrag
Top