Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Ne, nisam insinuirao na tebe kao na Kruma.
Samo sam ga "pozvao" s njegovim tiradama da te podupre. Strasan tip!
Adriane, nisi iskren.
Ne volis istinu, zato vrdas.
A znas ko je otac lazi.
Mene ni malo ne brine sto bilo ko ne vjeruje u Kur'an i ne vrijedja me ni jednim pitanjem.
S tobom je nesto drugo, covjek te s razlogom kori.
Jer pribjegavas podvali kada ne mozes dati logican odgovor, nazivajuci sagovornika nevjernikom.
On te pita a ti ne odogovaras!
Ne znas!
Onda, tvoja vjera pociva na necemu u sta nisi siguran, ili pak o cemu znas malo ili znas neistinu.
Postoje stvari u Bibliji koje se ne mogu sporiti, postoje i one koje mogu (jedna drugu iskljucuju).
U vezi Lota i svoh poslanika dacu ti odgovor iz Kur'ana: klevetnici i nevkjernici su na sve poslanike lazi iznosili!
Po meni, niti je Lot nudio svoje kcerke niti je dobio djecu s njima!
Ne moras ici dalje od Isusa da se uvjeris da je Kur'an istina, a mozes se uvjeriti i na primjeru Muhammeda a.s. Bezbroj kleveta, bez pokrica.
Samo sam ga "pozvao" s njegovim tiradama da te podupre. Strasan tip!
Adriane, nisi iskren.
Ne volis istinu, zato vrdas.
A znas ko je otac lazi.
Mene ni malo ne brine sto bilo ko ne vjeruje u Kur'an i ne vrijedja me ni jednim pitanjem.
S tobom je nesto drugo, covjek te s razlogom kori.
Jer pribjegavas podvali kada ne mozes dati logican odgovor, nazivajuci sagovornika nevjernikom.
On te pita a ti ne odogovaras!
Ne znas!
Onda, tvoja vjera pociva na necemu u sta nisi siguran, ili pak o cemu znas malo ili znas neistinu.
Postoje stvari u Bibliji koje se ne mogu sporiti, postoje i one koje mogu (jedna drugu iskljucuju).
U vezi Lota i svoh poslanika dacu ti odgovor iz Kur'ana: klevetnici i nevkjernici su na sve poslanike lazi iznosili!
Po meni, niti je Lot nudio svoje kcerke niti je dobio djecu s njima!
Ne moras ici dalje od Isusa da se uvjeris da je Kur'an istina, a mozes se uvjeriti i na primjeru Muhammeda a.s. Bezbroj kleveta, bez pokrica.