VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
A ja te pitam gde je ta crkva bila pre 1844.
Bežala od progonstva po planinama i brdima i tamo organizovala misionarske škole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A ja te pitam gde je ta crkva bila pre 1844.
kako se zvala?Bežala od progonstva po planinama i brdima i tamo organizovala misionarske škole.
Hristos nema vise zena(crkvi) samo jednu, On je glava crkvi, a ne crkvama.I sam je upozorio na takve kao ti.Crkva jeste protestantska, ali punina svetlosti je u Adventizmu, to je Božja crkva.
Bežala od progonstva po planinama i brdima i tamo organizovala misionarske škole.
Činjenica je da je nakon polovine 2 veka - crkva od tada delovala ilegalno zbog progonstva koja su je pratila tokom cele istorije.
Iz tog razloga mnoge istine su tokom istorije zaboravljene i ugušene, ali je uvek bilo iskrenih Hrišćana koji su imali maksimum istine koju su sačuvali, a tu se mogu na prvom mestu uvrstiti Valdenžani, protiv kojih je inkvizicija organizovala 3 krstaška pohoda.
Jednom prilikom je jedan Adventista upitao jednog pripadnika stare Valdežanske vere "zašto ne obavljaju misiju koju su revnosno obavljali tokom istorije" ovaj Valdenžanin mu je na to odgovorio "Mi smo svoj posao završili, sada ste vi na redu"
Nastupanjem poslednjeg Laodikejskog perioda i podizanjem Adventne crkve - Bog je oživeo ove zaboravljene istine koje su bile obeležje prve Hrišćanske apostolske crkve, a ove istine će vrlo uskoro sam Bog objaviti ovom svetu, i svako će dobiti priliku da ih čuje i prihvati.