Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Naravno i ja sam gresan. To ne da nije lepo nego je odvratno raditi sto oni cine nasladjivati se gresima, podmetati nogu drugima i na tome graditi svoje ucenje a pricati o moralu i postenju s druge strane.Vidi, tebi je Hrišćanski žao, a njima "Hrišćanski" nije žao. Razlika je u tome što si ti Hrišćanin i imaš savest, a oni su "Hrišćani" i savesti nemaju, osim kada se radi o subotama Saturnovim, desetku, i "malom svetlu".
Ti vidiš i trun u svome oku, a oni panjeve svoje ne da ne vide, nego ne žele da vide.
Ne znam da li su slepi pa ne vide sebe ili sve ovo namerno rade. Ako je iz neznanja jos da im covek i oprosti ali ako je namerno to ni Bog ne moze oprati...
Pa naravno, ti se uvek nesto sa njim slazes. Kao da ste rod rodjeni. Kada ces vise shvatiti da on cini zlo vasem adventizmu? Toliko vas je naruzio da je to tuzno i gledati!Slazem se s Tripom, ali ja bih svoju decu poslao u Ujedinjene arapske emirate
A ovo da bi decu poslao u arapske emirate? Ajde da si rekao Izrael pa bi razumeo ali medju muslimane?
Katastrofa!
Nego nisi ni svestan da si ga time pobio, on prica da su protestantske zemlje "blagoslovene" i "tehnoloski napredne" a ti ih saljes u emirate???
Odsad se prvo dogovorite pre pisanja...
Poslednja izmena: