"Ko o čemu .....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Hriscanin treba da zivi u prirodi, van civilizacije, i po mogucstvu da sam proizvodi hranu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Šta tu lupetate gluposti , kadste toliko osjećate ugroženi u svojoj matičnoj zemlji Srbiji ,štose neiselite u zemlje spokoja i nade

Ugroženi u Srbiji? Od koga? Ah, da shabat. Pa koliko znam u Srbiji još uvek nije donet "nedeljni zakon". A i ja lično ne bih da sam vlast taj zakon donosio. Ne zato što sam protiv, nego zato što paranoicima ne bih da dajem materijala da glume "mučenike". Ako im je već toliko stalo do shabata, evo im Izrael, pa neka idu tamo. svih 20 miliona koliko ih u svetu navodno ima.

Ujedno, videh sada šta je napisao. Pa vidi Antonija, mene napadaše kada sam ih poredio sa zamotanima, a evo ti dokaza. Sam kaže da su zamotani bolji Hrišćani od Hrišćana!!!

Da li oni znaju da Muslimani - zamotani ne priznaju Hrista za Boga? Da je Alah kupler majstor? Čini se da znaju, ali im teološki oni odgovoraju. I posle ja lažem da EGWisti nisu Hrišćani.

Kome god su oni koji Negiraju SINA bolji od Hrišćana, neka zna da je isti kao oni. Anateme, sluge Satane.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne treba mu ništa od toga. Čak ni Biblija, posebno ne ona. Američki "pioneers" iščekivanja imali su samo Bibliju pored sebe pa vidimo u šta se to pretvorilo.

Ako neko oseća poziv da živi monaškim životom, neka i nju ne koristi, Samo molitva, bez iščitavanja bilo čega. Samo čovek i Bog, niko i ništa između.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Najveći moralisti (lažni) a ispali najgori, najveće afere imaju. Platili ogromnu odštetu ljduima, šta je tek ono što se ne zna.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Najveći moralisti (lažni) a ispali najgori, najveće afere imaju. Platili ogromnu odštetu ljduima, šta je tek ono što se ne zna.

Ne zna se ko je lažni, oni koji priznaše i nepostojeće grehe, ili oni kojima je pravednost u "zdravstvenoj reformi", shabatu i ostalim dodacima.

Čini se da posmatranje shabata i "zdravstvena reforma" ne daju rezultate, nema "počinka" da ne kažem odmora, samo jed, gorčina i zajedljivost... valjda se žuri negde, sakuplja se nešto, "dokazuje" i sebe pred Bogom čini većim nego što jeste, tek toliko da se ne ode u shutdown stanje a da lista za investigative judgment nije ispunjena "djelima" "duha proroštva"....

Koje li razlike između toga i "iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista. " Tit 2.13

Natrag