UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Majmun ili ne, niko se ne treba nikome tako obracati, pa ni sebi samom.
Uzgred, izvinjavam se ako sam tako zakljucio.
Elen Vajt je davala izjave u vezi odredjivanja vremena Hristovog dolaska, da je bilo ljudi koji su to cinili u njeno vreme i ona se u tim izjavama obraca tim ljudima.
Ovo se odnosi i na izjavu koju si ti postavio.
Za ostalo u vezi ovoga je dat odgovor, da su te dve izjave koje si citirao sasvim razlicite i govore o dve sasvim razlicite stvari, a to sam dokazao u prethodnom komentaru.
Miler nijke racunao vreme Isusovog dolaska - to je laz koja je nametnuta Adventistima.
Takodje, dat je odgovor u vezi Svetinje, da na nebu postoji ista takva Svetinja koja je postojala na zemlji a koja je napravljena po modelu nebeske Svetinje sa dva odeljka koju deli zavesa, jer biblija jasno kaze da je Isus na nebu usao IZA ZAVESE u drugi odeljak nebeske Svetinje, a ti kazes da je to Ellen White izmislila, a rec Bozja upravo to kaze a evo i dokaza:
ISUS USAO IZA NAJDALJE ZAVESE U DRUGI ODELJAK NEBESKE SVETINJE:
"Да би у двјема непоколебљивијем стварима, у којима Богу није могуће слагати, имали јаку утјеху ми који смо прибјегли да се ухватимо за над који нам је дан,
Који имамо као тврд и поуздан ленгер душе, који улази и за најдаље завјесе,
Гдје Исус уђе напријед за нас, поставши поглавар свештенички довијека по реду Мелхиседекову" ( Jevrejima 6. 18 - 20 )
Evo i ostalih tekstova po pitanju Svetinje:
Sto se tice pitanja o misiji Adventne crkve - evo linka sa druge teme koju sam pokrenuo, tu se nalaze odgovori:
http://serbianforum.org/threads/biblijska-obelezja-prave-bozje-crkve.245994/
IMA DUH PROROSTVA ( PROROCKI DAR )
PROPOVEDA JEVANDJELJE SVIM LJUDIMA
OBJAVLJUJE VEST O SKOROM HRISTOVOM DOLASKU I BOZJEM SUDU
IMA POSLEDNJU VEST ZA SVET PRED HRISTOV SLAVNI DOLAZAK ZAPISANU U PORUCI TROJICE ANDJELA
IZ OTKRIVENJA JOVANOVOG 14 POGLAVLJA:
Ova troandjeoska vest upucuje na sledece :
4. Duhovni Vavilon je pao, olicen u papskom sistemu i otpalom protestantizmu sjedinjenim u Ekumenizmu - svetskom savezu crkava, koje zajedno cine Duhovni Vavilon, i laznim ucenjima koja pretstavljaju otrovno vino Vavilona varaju svet.
5. Opomena da se ne klanja zveri koja pretstavlja papski sistem na celu Rimokatolicke crkve sa sedistem u Vatikanu, i ikoni njezinoj koju pretstavlja otpali protestantizam sjedinjen sa zveri - papstvom u ekumenskom savezu, i da ne prima zig zveri olicen u nedeljnom zakonu koji ima svoje korene u mnogobozackoj tradiciji obozavanja sunca, nasuprot subote koja pretstavlja pecat Bozji, i znak izmedju njega njegovog pravog naroda.
Sve sto bitno iznosim mene Bog osvedocava i pokazuje mi - i u vezi druge prilike, sta su uslovi spasenja i ko ce biti na mestu gde je plac i skrgut zuba ako te uslove ne ispuni, ko je obracen a ko ne..itd, mada se sve ovo vidi samo po sebi.
I na kraju - Hriscanin koji se predao Bogu - njegovi nagoni su pod upravom Svetog Duha koji ga je promenio.
On se ne gnevi, ne trazi svoju pravdu jer je promenjen silom Duha Svetoga i ponasa se onako kako ga Duh vodi i upravlja.
Ljudi, vodite računa o riječniku koji upotrebljavate u raspravama i imajte na umu da je ovo PF RELIGIJA. Ubuduće će postovi u kojima budu upotrijebljeni uvredljivi i skaradni izrazi, biti brisani!
Član 1 Pravilnika foruma glasi: #1 Ne koristite vulgarne reči. Ne vređajte i ne omalovažavajte druge jer je to strogo kažnjivo.
Nazivanje sugovornika lažovom je i uvreda i omalovažavanje. Osim toga, u prethodnom postu si bio upotrijebio još jednu ružnu riječ, koju si u međuvremenu obrisao, valjda i sam uvidjevši da joj ovdje nije mjesto.Ja se ispričavam i molim urednika da najdirektnije pokaže moje "vulgarne riječi, vrijeđanje i omalovažavanje".
Nazivanje sugovornika lažovom je i uvreda i omalovažavanje. Osim toga, u prethodnom postu si bio upotrijebio još jednu ružnu riječ, koju si u međuvremenu obrisao, valjda i sam uvidjevši da joj ovdje nije mjesto.
Miler nijke racunao vreme Isusovog dolaska - to je laz koja je nametnuta Adventistima.
Prijatelju.
Moj je savet da se bavis malo vise sobom i svojim licnim spasenjem, jer vidim da si u svezi i grcu nepravde.
To pokazuje tvoja bolesna opsesija da se boris protiv svojih neistomisljenika.
To te nece spasti, vec licna ziva zajednica sa Isusom i sluzba njemu i bliznjima iz ljubavi.
Ljubav je ono sto privlaci jer Bozja rec na to upucuje kada kaze "DOBROTA BOZJA TE NA POKAJANJE VODI"
Sve sto si gore napisao nema veze ni sa cim, jer si po pravilu sve izvrnuo, izvadio iz konteksta i protumacio bez da ti je Bog sam otkrio istinu.
Pri tome iznosio neistine, vredjas. omalovazavas i pripisujes meni i drugima pobude koje si sam izmislio.
Nije mi po savesti da vise odgovaram na takve poganstine, jer sam vecinu odgovorio.
Slobodno ostani u lazi ja nemam nista protiv, ali nije umesno govoriti drugom sta treba da veruje a sam nisi pocistio gomilu prlavstine ispred svojih vrata kako bi Isus usao u tvoje srce i dao ti spoznaju istine.