Драган,
Шта је неистина, а шта истина, могу да виде сви који читају раније постове. Ја говорим о свом искуству кроз протеклих неколико година, како на овом форуму, тако и ван њега.
Пласирањем ваших наука на тај начин што се сатанизују католичка и православна црква ви сте очекивали много саблазнутих људи. Међутим, ваше време када сте могли да пласирате ту лажну и измишљену историју Цркве је прошло. Бар сте на овом форуму изгубили вољу и многи ваши "мисионари" сада саблажњавају тамо где им је лакше. А сви ми смо овако или онако имали додира са адвентизмом, тако да веома добро знамо тактике ваших манипулација.
А ако кажеш да сам ја лажов, ја чисте савести кажем да си ти. Само ме малтретираш да тражим по старијим постовима. Због истине и оних који читају овај форум, мени је радост и никакав терет.
Arapska rec Alah je ista sto i nasa rec Bog. Radi se o Istom Bogu, samo postoje razlicita mislujenja, verovanja i ucenja o Njemu.
Zar ti zbilja verijes da je Kuran neko dtrugo Jevandjelje? Ja u to ne verujem. To sto je Muhamed uzeo neke izjave koje se nalaze u Jevadjelju ne cini njegov Kuran jevandjeljem.
6. Чудим се да се тако одмах одвраћате на
друго јеванђеље од Оног који вас позва благодаћу Христовом,
7. Које није друго, само што неки сметају вас, и хоће да изврну јеванђеље Христово.
8. Али ако и ми, или
анђео с неба јави вам
јеванђеље другачије него што вам јависмо, проклет да буде!
9. Као што пре рекосмо и сад опет велим: ако вам ко јави
јеванђеље другачије него што примисте, проклет да буде! (
Галатима 1)
3. Али се бојим да како као што змија Еву превари лукавством својим тако и разуми ваши да се не одврате од простоте која је у Христу.
4. Јер ако онај који долази
другог Исуса проповеда ког ми не проповедасмо, или
другог Духа примите ког не примисте, или
друго јеванђеље које не примисте,
добро бисте потрпели. (
2.Коринћанима 11)
Sada da se vratimo na tvoje pitanje.
Da li je Alah pravi Bog ili nije.
Muslimani su monoteisti, kao i Jevgreji i Jehovini svedoci, oni veruju u postoiujanje JEDNOGA BOGA, a ne veruju u troujstvo. Prema tome Alah jester pravi NBog kao sto je i jevrejski YHWH.
Muslimani veruju u pravog Bog, Stoverirelja, koji je svugde prisutan, pravedan je i milostiv.
Нећу да тражим за остале адвентисте јер нема потребе, довољан је ментор Мика. И ко је лажов сада?