Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Ne obara ništa, jer ja sam dao odgovor i demantovao tvoje tvrdnje, kao i Miretove.
Srnić u 22. minuti, bilo bi smiješno da nije žalosno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne obara ništa, jer ja sam dao odgovor i demantovao tvoje tvrdnje, kao i Miretove.
Mire, nije lepo izmišljati i pripisivati drugima nešto što ne postoji, i još ih nazivati lažama, i da si navodno nekoga dotukao.
Ti nisi nikoga i ništa dotukao, već si iznosio lažne tvrdnje, i pripisivao mi sve i svašta, što nema veze sa Bogom niti bilo kakvom istinom, i na sve ti je odgovoreno, i dat je demant na svaku tvoju tvrdnju, i tebi i Tripu.
Svako može da se vrati i vidi te odgovore.
Odgovor je dat.
Mire, nije lepo lagati.
Ja sam se već ogradio o bilo kakav pokušaj da mi se pripiše bilo kakav oblik okultizma, ili da se ja navodno njime bavim, da računam pomoću nekakvih tablica, itd.
Ja se nikada nisam bavio numerologijom, astrologijom, tablicama, brojevima, itd.., niti sam sa time upoznat, niti sam ikada takve stvari proučavao, i to si moj Mire izmislio.
Takođe, Bog sam savetuje "da se izračuna brojčana vrednost zveri" što znači "da je taj metod poznat u bibliji" i Bog ga sam koristi, i savetuje da se koristi, a Bog nije okultista, niti navodi čoveka na okultizam,
a po tebi to je tako, jer po tebi to znači "ako Bog savetuje da se izračuna broj zveri - to znači da u tom jednom slučaju Bog dopušta jedan greh"
To bi po tvojoj teoriji bilo - da Bog može dopustiti činjenje bilo kojeg greha jedanput u životu.
Ne znam da li razumeš bezumlje tvog stava.
Sama biblija je pisana po preciznoj matematičkoj strukturi, sama struktura teksta ( stihova, poglavlja, knjiga..) je stvorena po ovom principu.
Naravno, ne treba sve računati, ali ono što Bog otkrije čoveku da bi spoznao njegovo Božansko proviđenje i na ovaj način - to je od Boga.
Dakle, Mire moj - uzalud je da ponavljaš i pripisuješ iz komentara u komentar meni nešto što ne postoji, i što sam ja već više puta demantovao.
Mire, nije lepo lagati.
Ja sam se već ogradio o bilo kakav pokušaj da mi se pripiše bilo kakav oblik okultizma, ili da se ja navodno njime bavim, da računam pomoću nekakvih tablica, itd.
Ja se nikada nisam bavio numerologijom, astrologijom, tablicama, brojevima, itd.., niti sam sa time upoznat, niti sam ikada takve stvari proučavao, i to si moj Mire izmislio.
Sve što od tebe čujem u ovoj temi, to su izmišljanja, i pripisivanja nečega što ne postoji.
Sve o čemu sam pisao je biblijski princip, jer i u bibliji postoje vremenska proročanstva, što znači da Bog predodređuje pojedine događaje, i to je bilo u prošlosti, i to je i danas.
Takođe, Bog sam savetuje "da se izračuna brojčana vrednost zveri" što znači "da je taj metod poznat u bibliji" i Bog ga sam koristi, i savetuje da se koristi, a Bog nije okultista, niti navodi čoveka na okultizam, a po tebi to je tako, jer po tebi to znači "ako Bog savetuje da se izračuna broj zveri - to znači da u tom jednom slučaju Bog dopušta jedan greh"
To bi po tvojoj teoriji bilo - da Bog može dopustiti činjenje bilo kojeg greha jedanput u životu.
Ne znam da li razumeš bezumlje tvog stava.
Sama biblija je pisana po preciznoj matematičkoj strukturi, sama struktura teksta ( stihova, poglavlja, knjiga..) je stvorena po ovom principu.
Naravno, ne treba sve računati, ali ono što Bog otkrije čoveku da bi spoznao njegovo Božansko proviđenje i na ovaj način - to je od Boga.
Dakle, Mire moj - uzalud je da ponavljaš i pripisuješ iz komentara u komentar meni nešto što ne postoji, i što sam ja već više puta demantovao.
Mire, tvoje laži me ne interesuju, jer je očigledno da ih iznosiš.
Ja sam odgovor već dao, i NIKADA ne iznopsim neistine, što si me ti upravo optužio u svom komentaru.
Dakle, ne poznaješ Božje delovanje u ovom vremenu, i prema tome - tvoj stav i tvoje laži me ne interesuju.
Odgovor je dat, i on je istinit i konačan.