VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Mire, ne zanimaju me tvoje lažne tvrdnje, i odgovor sam već dao.
Tripo, ti se takođe praviš lud, jer sve je objašnjeno.
Što se tiče pitanja "KO JE PO BIBLIJI ILIJA" u tradicionalnom Adventističkom shvatanju - Ilija je ostatak, ili oni koji će primiti pozni dažd, i u vreme glasne vike objaviti istinu ovomn svetu.
Za Ellen White Iluja je čovek pojedinac koji će se pojaviti unutar ASD kao reformator, a koga će crkva odbaciti, kao i njegovu vest"
Pravo značenje Ilije je sledeće:
To su ljudi koje Bog danas poziva na probuđenje i reformu crkve.
To mogu biti više osoba, ili pojedinac - jer nije akcenat na broju onih koji predstavljaju Iliju, već je akcenat na sili i autoritetu koju oni poseduju.
Dakle, to može biti više osoba, a može biti i jedna, i to zavisi od broja onih koji će biti spremni na Božje delo, da Bog obavi kroz njih misiju na koju ih on poziva u Duu i sili Ilijinoj.
Još nešto.
Nisi izneo istinu o tom čoveku koji je tvrdio da papa Jovan nije umro.
To je jedan čovek iz Sivca, koji je tumačio proročanstvo iz knjige proroka Danila 12 poglavlje o 1290, i 1335 dana.
Nikakve druge računice on nije iznosio.
Taj čovek nema veze sa mnom, niti sa onim o čemu ja pišem.
Mire, slobodno i dalje ostani pri svojim tvrdnjama, ja se okultizmom niti bilo čime takvim ne bavim, i ograđujem se o svaki takav pokušaj da mi se pripiše bilo šta takve vrste, odgovor u vezi biblijskog principa sam već dao.
Kao drugo, prvo Mire trebaš da sagledaš mnogoboštvo i okultizam u crkvi koju sada nazivaš svojom, pa onda da osudiš druge za nešto što ne postoji.
Dakle, sve je sa moje strane rečeno, i nema potrebe da se ponavljam.
Tripo, ti se takođe praviš lud, jer sve je objašnjeno.
Što se tiče pitanja "KO JE PO BIBLIJI ILIJA" u tradicionalnom Adventističkom shvatanju - Ilija je ostatak, ili oni koji će primiti pozni dažd, i u vreme glasne vike objaviti istinu ovomn svetu.
Za Ellen White Iluja je čovek pojedinac koji će se pojaviti unutar ASD kao reformator, a koga će crkva odbaciti, kao i njegovu vest"
Pravo značenje Ilije je sledeće:
To su ljudi koje Bog danas poziva na probuđenje i reformu crkve.
To mogu biti više osoba, ili pojedinac - jer nije akcenat na broju onih koji predstavljaju Iliju, već je akcenat na sili i autoritetu koju oni poseduju.
Dakle, to može biti više osoba, a može biti i jedna, i to zavisi od broja onih koji će biti spremni na Božje delo, da Bog obavi kroz njih misiju na koju ih on poziva u Duu i sili Ilijinoj.
Još nešto.
Nisi izneo istinu o tom čoveku koji je tvrdio da papa Jovan nije umro.
To je jedan čovek iz Sivca, koji je tumačio proročanstvo iz knjige proroka Danila 12 poglavlje o 1290, i 1335 dana.
Nikakve druge računice on nije iznosio.
Taj čovek nema veze sa mnom, niti sa onim o čemu ja pišem.