Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Nikakve veze nemaju ove izjave EGV sa tvojom naukom, tako bi mogle i one babe iz Trećeg oka koje zastupaju numerologiju da kažu da je to od Boga i da je tpo Božji prorok najavio.
Ja kad njega citam ko da citam trece oko. Na zalost.
Mire, nisam ja koristio nikakve tablice, već biblijski princip, ali tebi treba ponavljati hiljadu puta
Koji bre biblijski princip?
Jer nam Bog dao numeroloske tablice u bibliji da njima racunamo imena???
NIJE!
Dakle, ti koristis "okultna znanja' i tvrdis da Bog to odobrava!
Ako je on 'odobrio numerologiju' , kako mozes reci da nije odobrio i ostale okultne nauke?
Po tebi ispada da je i astrologija i tumacenje snova podrzano u bibliji. Medjutim Bog to osudjuje na drugom mestu!
Astrologija, numerologija, snovidjenja, hiromantija, gledanje u kafu i ostale sotonske metode se samo bave 'dekodiranjem koda' ili matematicke strukture univerzuma, odnosno sagledavanjem podudarnosti i jednacina, koje se desavaju na fizickom planu "kao posledica Bozjeg delovanja na svet". Ali Bog je 'iznad svega toga', iznad matematicke strukture koda, i on se time ne bavi! On deluje direktno i neposredno a ne nekom magijom!
Kada Bog nesto cini, menja se matematicka struktura sveta, pa mi to opazamo u podudarnostima i uzastopnim brojevima. Ali svi ti simboli i jednacine koje se odrazavaju na fizickom planu su posledica onoga sta Bog cini u pozadini!
sotonska disciplina se zasniva upravo na 'dekodiranju' te strukture. Odnosno sotona otkriva sta je dovelo do promene, i sta se kasnije po kauzalnom principu i jednacini moze desavati, i kako to utice na ljude. Ali skriva ko stoji iza toga. To je prosta matematika 1+1=2!
sotona tako moze predvideti i buducnost, po kauzalnom principu!
sotona ovo znanje koristi da bi fascinirao ljude! Krije ko stoji iza ovih desavanja i tvrdi da su to "neke sile" ili "zakoni" .
Nama je pak, kao onima koji znaju da iza svega stoji Bog, zapovedjeno da pitamo samo njega licno! Mi nemamo potrebe da "racunamo"!!!
Poziv na racunanje "imena zveri" je samo u cilju raskrinkavanja antihrista. Tako ja dokazujem da je neko mason ako njegovo ime iznosi 33. To ne znaci da sam ja numerolog, vec sam ga raskrinkao njegovom sopstvenom metodom i dokazao da je okultista!
Sve što sam pisao je po biblijskom principu i savetu, i te argumente sam dao više puta.
Ja sam te tvoje argumente oborio, i evo opet!
Bog ne zapoveda da se koristimo okultizmom u cilju istrazivanja njegovih delovanja vec samo u cilju raskrinkavanja antihrista!
Mi ako zelimo saznati zasto se neke podudarnosti desavaju, trebamo pitati njega licno bez da pravimo racunice!
sotona mora analizirati, jer mu Bog ne bi odgovorio da ga pita licno! A mi ne moramo to raditi!
Ti se ovde koristis sotonskom metodom, kao da nisi Bozji sluga.
I nisi!!!
To što rade okultisti zloupotrebljavajući Božanske metode - to nema veze sa Bogom,
Bozanske metode nisu okultizam!
Okultizam je sotonska nauka koja pokusava da pronikne u Bozja delovanja, jer kad bi demoni licno pitali Boga zasto je delovao kako je delovao, on im ne bi odgovorio.
Zato moraju da racunaju i iz toga izvode svoje zakljucke!
Napomenuo sam već, masoni, okultisti, i satanisti, oni takođe koriste i bibliju, pa ako je tako sa tvojim stavom, onda se odreci i biblije.
Ja sam tebi odgovorio da Bog nije okultista, niti se on bavi okultizmom, vec mi opazamo njegova delovanja po sablonima, jednacinama, promeni matematickih struktura i manifestacijama u fizickoj ravni. Bog na ta desavanja u stvarnosti deluje direktno svojom silom, a mi opazamo samo posledice! Zato nam to dolazi u obliku simbola i raznih drugih manifestacija i brojeva.
Besmisleno je da mi "dekodiramo" tu strukturu i da na osnovu toga iznosimo svoje zakljucke o Bozjem delovanju, kada mozemo da pitamo licno Boga zasto je to ucinio!
U bibliji se zabranjuje okultizam upravo iz tog razloga sto mi Hriscsni imamo licni odnos sa Bogom!
Mi ne treba da nagadjamo, lutamo, ili da koristimo metodu onih koji ga spijuniraju!
Tako tvoja nauka biva besmislena i oborena, i ti mozes da lupas glavu i razbijas se pisuci koliko hoces!
To nista nece promeniti. Ti ucis laz!
Poslednja izmena: