DRAGA BRAĆO I SESTRE.
HRISTOS VRLO USKORO DOLAZI, I TO U OVOM VREMENU.
2018 GODINE SE ZAVRŠAVA VREMENSKI OKVIR KOJI JE BOG DAO KAO POSLEDNJE VREME MILOSTI ZA CRKVU, U KOME JE TREBALO DA SE SPROVEDE DUHOVNO PROBUĐENJE I REFORMA SVIH ADVENTISTIČKIH CRKAVA U SVETU, POSREDSTVOM POJEDINACA KOJE JE BOG PODIGAO 2001 GODINE UNUTAR SVOJE CRKVE, DA RADE U OVOM POSLEDNJEM DELU PROBUĐENJA I REFORME.
POŠTO SE PROBUĐENJE I REFORMA NISU DOGODILI ONAKO KAKO JE BOG PLANIRAO, VEĆ SU ODBAČENI OD STRANE RUKOVODSTVA ASD, KAKO JE TO I NAJAVLJENO OD STRANE PRVOG VESNIKA ADVENTNE CRKVE SESTRE ELLEN G. WHITE, ALI NE I POJEDINACA KOJI FORMALNO PRIHVATAJU DELO, ALI NEMAJU DUHOVNE SNAGE DA GA JAVNO PRIZNAJU, I STANU SVIM RASPOLOŽIVIM SREDSTVIMA UZ NJEGA - BOG JE OBJAVIO, DA ĆE ON SAM DELOVATI NAKON OVOG PERIODA, I OBJAVITI ISTINU OVOM SVETU PUTEM NEBESKIH MANIFESTACIJA, PRI ČEMU ĆE SE ODIGRATI SVE ONO ŠTO TREBA DA OBELEŽI OVO POSLEDNJE VREME, A ZAPISANO JE U SVEDOČANSTVIMA BOŽJE REČI, I DUHA PROROŠTVA, I BIĆE KRUNISANO HRISTOVIM DRUGIM DOLASKOM U SLAVI.
I PORED UKORA KOJI CRKVA ZBOG SVOG LOŠEG DUHOVNOG STANJA, I NEVERSTVA DA POSLUŠA BOŽJE POZIVE KOJI SU JOJ UPUĆENI I TE KAKO ZASLUŽUJE - MOŽEMO SAMO ZAHVALITI BOŽJOJ VELIKOJ LJUBAVI I MILOSTI, ŠTO ĆE ON U OVOM PERIODU KOJI JE PRED NAMA - SVIM LJUDIMA DATI PRILIKU DA ČUJU ISTINU, DA SE OBRATE CELIM SRCEM BOGU, I PRIPREME ZA SLAVNU POJAVU GOSPODA ISUSA HRISTA NA OBLACIMA NEBESKIM, JER ON NE ŽELI DA IKO PROPADNE, VEĆ DA SVI BUDEMO UZETI ZAJEDNO SA NJIM U SLAVU JEDNOG BOLJEG I LEPŠEG SVETA.
HRONOLOŠKA ANALIZA 2018 GODINE
Priložio bih jednu analizu kao jedan od pokazatelja vremenskog okvira koji je Bog dao za reformu i probuđenje crkve, uz druge znakove i osvedočenja Božjim Duhom koje sam primao od Gospoda, a koji se završava 2018 godine.
BROJ 4.
- od 1989 godine kada sam počeo da tragam za smislom života, do 1993 godine kada sam prvi put došao u Adventnu crkvu - prošlo je 4 godine.
- Od mog krštenja u Adventnoj crkvi 2000 godine, do vremena kada me je Bog pozvao u službu u delu reforme i probuđenja crkve 2004 godine - prošlo je 4 godine.
- Od poslednjih velikih polava u Republici Srbiji 2014, za koje je Bog pokazao da predstavljaju jedan od znakova Hristovog drugog dolaska, do 2018 godine - proći će 4 godine.
BROJ 17
- Od rođenja prvog vesnika Adventne crkve sestre Ellen G White 1827 godine, do početka istražnog suda na nebu 1844 godine - prošlo je 17 godina.
- Od rođenja mog dede 1901 godine, do kraja prvog svetskog rata 1918 godine - prošlo je 17 godina.
- Od rođenja brata koji je zajedno samnom pozvan na službu probuđenja i reforme crkve 1972 godine, do vremena kada sam otpočeo traganje za smislom života 1989 godine, prošlo je 17 godina.
- Od 2001 godine kada je Bog podigao reformni pokret za veliko delo probuđenja i reformu crkve, do 2018 kao vremenskog okvira koji je Bog dao kao vreme milosti za crkvu, i završetak tog dela - proći če 17 godina.
BBROJ 26
- Od rođenja moje bake 1922 godine, do rođenja moje majke 1948 godine - prošlo je tačno 26 godina.
- Isto tako, od rođenja moje majke 1948 godine, do mog rođenja 1974 godine - prošlo je 26 godina.
- Od mog rođenja 1974 godine, do 2000 godine kada sam kršten biblijskim krštenjem u Adventističkoj crkvi - prošlo je 26 godina.
- Od smrti prvog vesnika Adventne crkve Ellen G White 1915 godine, do vremena upoznavanja moje bake sa mojim dedom 1941 godine - prošlo je 26 godina.
- Od mog prvog upoznavanja sa biblijom putem dopisne biblijske škole 1992 godine, do 2018 godine - proći će 26 godina.
BROJ 44
- broj koji mi je Gospod lično namenio a kojim mi u različitim situacijama ukazuje na svoju volju i da se on lično zalaže za moje spasenje.
- Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do Mineapoliske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom 1888 godine - prošlo je 44 godine.
- Od rođenja mog dede 1901 godine, do rođenja moje tetke - rođene sestre moje majke 1945 godine - prošlo je 44 godine.
- Od rođenja moje majke 1948 godine, do vremena kada sam prvi put počeo da proučavam bibliju putem dopisne biblijske škole 1992 godine - prošlo je 44 godine.
- Od mog rođenja 1974 godine, do 2018 godine, proći će 44 godine.
BROJ 46
- vreme građenja Jerusalimskog hrama 46 godina - simbolika podizanja novozavetne crkve ostatka ( jevanđelje po Jovanu 2. 19 -21 )
- Od vremena kada je zver iz otkrivenja Jovanovog zadobila smrtnu ranu ulaskom Napoleonove vojske u Rim i zarobila Rimskog papu 1798 godine, do početka istražnog suda na nebu 1844 godine - prošlo je 46 godina.
- Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do vremena kada je Hristos trebalo da dođe po drugi put 1890 godine - prošlo je 46 godina.
- Od vremena kada je Hristos trebalo da dođe po drugi put 1890 godine, do rođenja mog oca 1936 godine, prošlo je 46 godina.
- Od rođenja brata koji je zajedno samnom pozvan na službu probuđenja i reforme crkve 1972 godine, do 2018 godine - proći će 46 godina.
Moje ime Dragan Mićić - daje zbir 128.
Numerička - brojčana vrednost Imena Elen G Wajt napisano na Engleskom jeziku Ellen G White, daje zbir 128
- Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do rođenja brata koji je zajedno samnom pozvan na službu probuđenja i reforme crkve 1972 godine, prošlo je 128 godina.
- Od vremena kada je Isus trebao da dođe u ono vreme 1890 godine, do 2018 godine - proći će 128 godina.
Ovo su samo neki od primera zasnovanih na biblijskim brojevima, a postoji još desetak drugih koji takođe sagledani u kontekstu Božjeg proviđenja - daju konačni rezultat 2018 godinu.