Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Me poricu, niti se ista menja, jer je celokupno ucenje Adventisticke crkve identicno, osim pojedinih svtlosti koje se ticu Bozjeg delovanja u ovom vremenu, i onoga sto je Bog sacuvao za poslednju generaciju Hriscana.
Stvar je u sledecem, da u bibliji postoji biblijska hronoologija vremena, i otkrivenja koja su data u tom vremenskom okviru, u kome treba da se odigra sve sto je zapisano, i da Hristos dodje u svojoj slavi.
Posto je ova hronologija odavno prosla, i Hristov dolazak je odlagan do ovog trenutka zbog nespremnosti crkve da poslusa Bozji glas i obavi misiju koja mu je poverena, Bog je ustao sa svog prestola, i sam ce delovati u ovom vremenu po svojoj volji.
U tom smislu, on je dao i pojedine svetlosti nama koji smo poslednja generacija Hriscana pred njegov slavni dolazak.
Bog je podgao Adventni pokret da kroz njega objavi cas suda Bozjeg i skori Hristov dolazak u slavi koji je trebao da se dogodi u odredjenom istorijskom trenutku.
Posto Adventni narod nije obavio misiju na koju je bio pozvan - Isusov dolazak je odlozen.
Istorija se danas ponavlja, Crkvi je u danasnjem vremenu upucen poziv za probudzenje i reformu zasnovan na savetu vernog i istinitog svedoka Isusa Hrista Laodikejskoj crkvi iz otkrivenja Jovanovog 3 poglavlja.
Rukovodstvo Adventne crkve je odbacilo ovu vest i pozive i ustalo da se bori protiv nje i onih koji su pozvani na ovo veliko delo.
Crkvi je dato odredjeno vreme da prihvati ove pozive i da sprovede reformu i probudjenje u svojim redovima a to vreme je sedam godina, od 2001 godine kada je Bog i podigao reormni pokret unutar crkve do 2008.
Posto se probudjenje i reforma nisu doodili, Bog je objavio da je 2008 godine odbacio sadasnje rukovodstvo crkve i delo predao u ruke obicnih ljudi koje je podigao za ovo veliko delo i on ce ga zavrsiti kroz ove izabrane sluge pojedince koji cine Iliju koji ce doci.
Crkva nije odbena - jer je crkva nesto najmilije Bozjem srcu, vec je odbaceno rukovodstvo koje je ustalo protiv dela pa time i protiv samoga Boga.
U tom smislu istorija se ponavlja i ono sto je pisala Ellen Vajt, i pojedina biblijska prorocanstva o kraju - imaju odredjenu tezinu za ono vreme i u vremenskim okvirima datim kao vreme miilosti za crkvu, i ovaj svet.
Crkva je potpuno podbacila i nije ispunila Bozji plan, kako u ono vreme tako i danas, i prema tome Bog je ustao sa svog prestola, i on danas deluje na jedan sasvim drugaciji nacin od uobicajenog ( kako otkriva i sestra Ellen White - da ce Bog delovati van svakog ocekivanja u svojoj crkvi, ne pitajuci rukovodstvo crkve ), otkrivajuci svoje planove i namere onima koje je podigao za sluzbu vesnika da najave dogadjaje koji ce obeleziti ovo poslednje vreme neposredno pred njegov slavni dolazak..Amin!
Boze me sacuvaj!
Pa ti si odbacio hronologiju i ucenje EGW o zigu zveri potpuno, i svaku mogucu odrenicu po kojoj se moze poznati vreme kraja i sad pricas da se to nista nece desiti, ili ce se ponesto desiti a nece sve..
Dakle hronologija tvoje crkve vise ne vazi!
Unosis neke svoje datume, a EGW rekla da "adventni pokret vise nikada nece biti vezan za odredjeni datum"!
Znaci, tebi je Bog objavio, da poreknes svu hronologiju adventne crkve i poruku koja je zasnovsna na EGW!
Dakle, tvoje ucenje je suprotno ucenju tvoje crkve. Ako tome dodamo i piramidologiju, i "bapske gatalice" (od rodjenja moje babe do mene..) kojima se bavis, cak se i EGW kosa dize na glavi!
Poslednja izmena: