Pošto nisam pronašao ličnu temu koju sam pokrenuo na ovom forumu pod naslovom "Iskustva sa Bogom" - na ovoj temi želim da iznesem sadržaj nekoliko proropčkih otkrivenja koja mi j Gospod dao kao onome koji treba da ih iznese pre početka završnih događaja, a koji su vezani za crkvu i neka od poslednjih dešavanja koja će se odigrati neposredno pre Hristovog slavnog dolaska
U prvom viđenju nalazio sam se u jednoj od službenih prostorija Adventističke crkve u Beogradu, održavao se sastanak propovednika.
U jednom delu prostorije tajao je Isus u beloj haljini i sa blagim osmehom na licu.
Niko od prisutnih ga nij primećivao.
U sledećem trenutku, našao sam se na ulici sa Isusom i jednom grupom vernika.
U jednom velikom dvorištu jedan čovek je na nekom uzvišenju glasno govorio nešto okupljenoj masi ljudi, koja je vikala i izgovarala sledeće reči, "Da pobićemo ih, sve će mo ih pobiti.
Kada su nas ugledali, ovi ljudi su sa užasnim izrazima na licima na kojima se ocrtavala mržnja i bes, potrčali ka nama.
Ja sam sa tugom stavio glavu na Isusove grudi, on je stavio ruku na moje rame i glasom punim ljubavi rekao "Ne bojte se"
Ovo otkrivenje je autentično jednom ranijem otkrivenju jednog brata, u kome su izgovorene iste ove reči od strane dva verska lidera dve najveće tradicionalne crkve na ovim prostorima, a u kojima je Gospod pokazao - da će sva mržnja ovoga sveta biti okrenuta prema Adventistima, ali da će sam Gospod intervenisati, stati u odbranu svoga naroda i izbavljati ga iz ruku progonitelja.
Gospod mi je u nekoliko noćnih viđenja pokazao karakter i ulogu verskih i svetovnih vlasti na ovim prostorima i njihov progoniteljski duh, u vreme poslednjih dešavanja koja će obeleziti istoriju ove zemlje.
U prvom viđenju nalazio sam se unutar jednog Beogradskog parka, poznatijeg kao Kalemegdanska tvrđava.
U jednom trenutku ušao sam u jednu prostoriju u sklopu zidina same tvrđave.
Tamo sam video neke srednjevekovne sprave za mučenje jeretika, na
zidovima razne slike i ikone, kao i jednog sveštenika ovdašnje tradicionalne crkve.
U jednom trenutku ovaj sveštenik je počeo negativno da govori o sestri Elen Wajt i spisima Duha proroštva i o tome da Adventisti ne poštuju pravi Božji zakon, a onda mi je iz neke stare knjige pokazao neke zapoveti za koje je tvrdio da pretstavljaju pravi Božji zakon i ako su neke od zapovesti bile potpuno izmenjene i raličite od onih zapisanih u bibliji.
U nastavku ovog otkrivenja, pokazana mi je oholost sveštenstva ove tradicionalne crkve i njihova neozbiljnost i nespremnost da prihvate istinu koja se nalazi u Isusu i njegovoj reči, u ovom otkrivenju pretstavljenim grupom sveštenika kojima sam pokušao da svedočim reč Božju, ali su oni to energično odbili, cinično se smejući i rugajući.
Sa druge strane, pokazano mi je da će ponizni sa radošću prihvatiti istinu i obratiti se Bogu, što mi je u istom viđenju pretstavljeno jednom malom devojčicom koja mi je prišla i kojoj sam nedaleko od mesta gde je stajala pomenuta grupa sveštenika, govorio o Hristu i njegovoj ljubavi i onome što je učinio položivši svoj život na krstu
Golgote, a ona to sa velikom pažnjom slušala i komentarisala o svemu što sam govorio, na kraju me zamolivši da je otpratim do kuće posto je već padala noć, što sam ja i učinio noseći je u svom naručju, čime se ovo otkrivenje i završava.
Isus je jednom prilikom rekao okupljenim ljudima "AKO SE NE POVRATITE,
I NE BUDETE KAO DECA, NEĆETE UĆI U CARSTVO NEBESKO" što je jasna
simbolika ovog otkrivnja.
U drugom vidjenju, razgovarao sam sa liderom jedne političke partije na ovim prostorima.
Posle kraćeg razgovora, on mi je rekao da će jedan od suparničkih lidera jedne od najvećih političkih partija proevropske orjentacije na ovim prostorima, progoniti Adventističku crkvu za interese novog svetskog poretka.
U jednom drugom otkrivenju, Gospod mi je pokazao, da će u ovo vreme kada se postiže prividno ujedinjenje Evrope i sve veći tehnoloki napredak - Isus doći i učiniti kraj zlu i grehu jednom zauvek.
Na kraju bih opisao i jedno otkrivenje u kome mi je pokazan trenutak samog Hristovog dolaska, kao i strahote sudnjeg dana.
U noćnom vidjenju sam se nalazio u jednom delu grada punog ljudi.
U jednom trenutku iznad glava prolaznika se pojavio jedan ogroman crni oblak prekrivši nebo i stvorivši potpunu tamu.
Počele su da sevaju munje i da udaraju gromovi, jak zemljotres je potresao okolinu, ljudi su počeli da beže u paničnom strahu, zgrade su počele da se ruše, sve je preraslo u pravi haos.
Ja sam otisao u jednu od kuća, kleknuo na kolena moleći se Bogu.
Povremeno bih pogledao kroz prozor i ugledao strahoviti prizor razaranja.
Neka vatra je u mlazevima padala sa neba i ljudi su nestajali u plamenu.
U jednom trenutku sve se stišalo, pogledao sam kroz prozor i ugledao blistavo belu svetlost i dva reda Anđela koji su dopirali od neba do zemlje odakle je svetlost dopirala.
U tom trenutku u mom srcu se rodila neizreciva ljubav prema spasitelju.