Bog nije ogranicen ali ima samo 20 imena, ni jedno vise ni jadno manje, ali nije ogranicen i o tome necu da govorim, koja zavrzlama
Sveta Trojca tri sluzbe najavio! ali o tome necu da pricam, smejurija jedna.
"On" Sveta Trijada ima bezbroj sluzbi, ali predomislio sam se jer ne vredi da govorim.
Ama ljudi sto je vama tesko govoriti ako ste u istini? Obijasnite te sluzbe Trojstvenog Boga, imate Biblijski stih pa ga prilozi da proverim.
Navedi tih 20imena Trojnog Boga, nadji stih ako ga imas da te podrzi, steko sam utisak da satanizirate ljude jer ste ostali bez argumenata, napadate licnost discutanta umesto da mu odgovarate na pitanja.
Ocekivao sam da cete obijasniti zasto se krstavare u Trijadi ako je Bog jedan, zasto niste to uradili ako u vama je istina? Zsto satanizirate sve sagovornike koji ne pripadaju vasoj denominaciji i kada nemate zajednicki jezik a sebe smatrate Hristovom Crkvom?
Zasto se prepucavate? eto i ja cu vas nesto pitati pa da vidimo tu vasu ljubav i toleranciju.
Obijasnite mi predubedjenje o tome kako se JHVH od Oca izhodi inkarnaciom u Bogo-coveka? navedite stih ako ga nadjete da proverim. A ako nemate argumenata ubedjen sam da ruzne reci i sarkazam vam nikad ne nedostaje.