Član
- Učlanjen(a)
- 28.01.2011
- Poruka
- 620
Pozdrav gerakules. Mozes ti da se drzis odredjene teme i da obijasnjavas ono sto te pitaju?
Dali mozes biti koncilan, kratak i jasan? jer pretrpavanjem bar meni nista nisi ubedljiviji. A tvoje ruzne reci odaju tvoje pravo stanje u koje se ti nalazis.
Zasto ne odgovaras na postavljena pitanja po temi?
Pitanja za tebe u okviru ove teme.
Ko je rodio Boga Isusa i kako? imas Biblijski stih?
Koji Bog Trijade se javio u telu, opet imas Biblijski stih?
Kako i zasto je Bog Isus prvorodni ili jedinorodni? pozeljan Biblijski stih da proverim dali je to u skladu sa Biblijom ili tvoja zabluda kojom zelis besplatni rucak, pozdrav.
Posto vrlo dobro znas odgovore na svoja sopstvena pitanja, a pravis se lud ipak pogledaj malo teme na pr;od poelbustera ,gerakulesa,nikeprodaja,
tripo 41,Faky,itd ili blog poelbuster ,pa ce ti biti mnogo, mnogo sve jasnije.
Ali vidim da veze nemas s biblijom, i nisi uzeo moje odgovore u obzir kao i svi JS, koji ne samo da ignorisu moje postove i odgovore, vec i svih pravih hriscana ovog foruma.Ne zelim da i dalje diskutujem s tobom, niti zelim da odgovaras na moje postove jer tvoja diskriminacija mi se nimalo
ne svidja ja sam na tvoj apel ipak reagovao a ti ne ides na kompromis kao i svi vukovi u jagnjecej kozi.
Pozdrav.
Dodato posle 16 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Pozdrav gerakules. Mozes ti da se drzis odredjene teme i da obijasnjavas ono sto te pitaju?
Dali mozes biti koncilan, kratak i jasan? jer pretrpavanjem bar meni nista nisi ubedljiviji. A tvoje ruzne reci odaju tvoje pravo stanje u koje se ti nalazis.
Zasto ne odgovaras na postavljena pitanja po temi?
Pitanja za tebe u okviru ove teme.
Ko je rodio Boga Isusa i kako? imas Biblijski stih?
Koji Bog Trijade se javio u telu, opet imas Biblijski stih?
Kako i zasto je Bog Isus prvorodni ili jedinorodni? pozeljan Biblijski stih da proverim dali je to u skladu sa Biblijom ili tvoja zabluda kojom zelis besplatni rucak, pozdrav.
A cim nemate argumente odmah spamujete, dao sam ti odgovore biblijske, ja nisam carls t. rusel da ti pisem brosure kule strazare ,ja sam ti postavio stihove a ti sam razmisljaj onoliko koliko ti duh hristov otvara um a ne ja.Zato ja koristim samo bibliju i samo bibliju zbog toga uvek imam argumente i niko me na ovom forumu ne moze pobiti svoim spamovima iz raznih zurnala,od onih ljudi koji nemaju svoje sobstveno misljenje nego primaju misljenje jedne masonske organizacije koja zeli da vlada svetom tj"novim svetskim poretkom"ha, ha, ha, biblija "Novi Svet"bibliji kojoj se cak ime i prezime prevodioca nezna, samo glupan ne razume taj kod!!!.
A ja mislim ,no ne tvrdim da je to ili carles t. rusel,ili sudija ruterford, a mozda i rotfeler iz bilderberdske grupe jevreomasona.
Dodato posle 21 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Donekle razumem vašu zabunu oko Isusa ko je on u stvari. Da li je Isus Bog Otac ili nije ?
Isus je Bog stvoritelj jer preko njega je sve postalo ali jeste li sigurni da se to odnosi na ceo svemir ili samo na zemlju. Pogledajte beskonačnost svemira podpuno je nerealno da se Bog koji je sve to stvorio spusti na zemlju i dozvoli da ga ljudi muče. Drugo
Isus je mnogo puta uzimao ljudsko obličje. Nakon što je položio žrtvu za naše grehe nekoliko puta je menjao ljudsko obličje. Izraelce je preveo preko Crvenog Mora. Tri Danilova prijatelja je izbavio iz užarene peći. Navin Isus video ga je kao ratnika sa mačem u ruci. Avram mu je prineo desetak jer jedno vreme je Isus bio prvosveštenik Melhisedek. Ahranđel Mihailo takođe Isus. Iza svega toga je bila jedna ista duhovna osoba. Prvosveštenik , Sin Božiji ne Bog Otac nego Sin Božiji.
A stobom zelim i hocu da diskutujem i ranije sam te postovao i sada cu
jer ipak si najrealniji JS.to jest najvise mi se svidja kod tebe sto po krajnej meri razmisljas svojom glavom a ne glavom KS.
potpuno si u pravu dragi druze da je mnogo puta uzimao telo to se vidi i u (1 mojsi 18:1-33)itd.
Ali ako se kaze da je kroz njega sve stvoreno tj ,vidljivo i nevidljivo tj i duhovno i materijalno to znaci, da je sve bukvalno sve stvoreno kroz njega, i za njega.
Ne zaboravi da je on Pocetak i Svrsetak tj Alfa i Omega!!!
pozdrav brate.
Poslednja izmena: