Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Izvinjavam se svim kulturnim i edukovanim čitaocima ovog foruma na to što šareno pišem, dragi moji imajte na umu da ne radim to zbog vaše inteligencije, nego to ja radim zbog ovih nekulturnih,nevaspitanih i svih needukovanih sa Dno-Dna.
Kako vidite dragi moji iako ja to radim sa krejolama oni opet ne primećuju već se i dalje nevaspitano deru i bezobrazno ponašaju a ovde lepo piše:
"Sa čim se ne slažeš, šta osporavaš i na osnovu čega?"
Pitanje je bilo
Ko je veličina na visini?
I još pitam "Šta vi kažete ko je Isus HRISTOS"? i dal ćete kao sluge protivnika i "nevere" izbaciti iz biblije i njegovo(Isusovo) ime dodatnim ubacivanjem "Sveta Trijada"?
Dali prizivate ime "Sveta Trijado" kako biste se spasili?
Kraj zlom naraštaju je blizu! Nema mira bezbožnicima Iza. 57,21 komplikovano da se razume? imajte mir sa svim ljudima.
Hoće li se formirani karakter sa najvećom svetošću i darovima duha zahvaliti uredniku zato što mu je udostojio post ili će pokazati svoj pravi karakter?
Kako vidite dragi moji iako ja to radim sa krejolama oni opet ne primećuju već se i dalje nevaspitano deru i bezobrazno ponašaju a ovde lepo piše:
"Sa čim se ne slažeš, šta osporavaš i na osnovu čega?"
Pitanje je bilo
Ko je veličina na visini?
I još pitam "Šta vi kažete ko je Isus HRISTOS"? i dal ćete kao sluge protivnika i "nevere" izbaciti iz biblije i njegovo(Isusovo) ime dodatnim ubacivanjem "Sveta Trijada"?
Dali prizivate ime "Sveta Trijado" kako biste se spasili?
Kraj zlom naraštaju je blizu! Nema mira bezbožnicima Iza. 57,21 komplikovano da se razume? imajte mir sa svim ljudima.
Hoće li se formirani karakter sa najvećom svetošću i darovima duha zahvaliti uredniku zato što mu je udostojio post ili će pokazati svoj pravi karakter?
Poslednja izmena: