Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za peko
1Jo 5:7 Jer je troje što svedoči na nebu: Otac, Reč, i Sveti Duh; i ovo je troje jedno.
A od kog je prevoda NOVI SVET kad to isto pise i u vasej bibliji!
Za peko ti sam proveri dioptriju, u novom svetu pise bas tako iskopiracu ti stranicu i postaviti, nadam se da ces dotle stvarno,ti sam promeniti dioptriju.
Za prko 71
A zasto mislis da mi razgovaramo zbog tebe, mi razgovaramo zbog ljudi, koji hoce da znaju istinu koju ste vi JS izvrnuli nije valjda da mislis da su toliko gllupi da nevide sta pise u sv.pismu.
Mi stavljamo ciste dokaze iz raznih prevoda biblije i tolko iz biblije, jer je rec boga dovoljna, mi ne koristimo razne filozofije sveta da bismo podrzali bibliju, biblija sama za sebe govori istinu koju vi JS,jevreji,muslimani itd odbacujete i izvrcete istinu o gospodu, jer vasa je cilj da ljudima predstavite nebozanstvo hrista.Samim tim sto neverujete u bozanstvo hrista, vi neverujete ni u oca, a kako biste onda verovali u svetog duha.
To sto pise u novom svetu je netacno i pola biblije je netacno, izvrnuli ste stihove i izbrisali mnoge da bi ste podrzali vasu doktrinu koja je lazna.
Ovj stih je netacan:1 Jovanova 5.7. Jer je troje što svedoči 8. duh,voda i krv i to troje je složno.
Voleo bih da procitas izvorne tekstove biblije, ne zbog mene no zbog tebe samog,pa se nadam da ces chvatiti.
taj stih se iskljucivo odnosi na oca sina i duha koji svedoci a taj duh je sv.duh evo ti tacan prevod iz kumrana.
I kad stavljas jedan stih onda stavi i onaj iznad njega i onaj ispod njega, da bi ljudi razumeli ocemu se radi.
(1 jovan 5:6-8) kumranski prevod.
6 А он, Исус Христос,
дошао је посредством воде и крви; не само с
водом него с водом и с крвљу. И Дух је тај
који сведочи, јер Дух је истина. 7 Јер је тро -
је што сведочи: 8 Дух, вода и крв, и то троје
је сложно.
Ovde se jasno vidi da duh sv svedoci,o trojedinstvu i oni su slozni tj ravni.
Neka ljudi sami proveravaju ko je lazni svedok, protiv vas ima mnogo dokaza.
Izadji na temu JS pogledaj vase licimerje.
Dodato posle 48 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Cim postavimo dokaze ili dokumente vi se odmah izgubite s teme "ZASTO"