Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Не постоје ЕЛОХИМИ него ЕЛОХИМ. Па Исус је био одувијек раван Оцу, кад су Они један Бог, Исус се понизио зато се узвисује. А не зато што је Он био нижи од Оца.
Видим признао си на оној другој теми да је Исус само човјек, тј. да није Бог. Видиш ко нема Сина, нема ни Оца, ко не поштује Сина као што Оца поштује не поштује ни Оца.
Ви ЈС немате ЈХВХ, тј. немате живог Бога јер не поштујете Сина исто као и Оца.
Тако да сва празна и небитна прича о већем ауторитету Оца над Сином се губи када се зна да је људима речено да исто поштују Сина као и Оца.
Ви ЈС то очигледно не радите, значи немате Бога. Ми који исто поштујемо Сина као и Оца имамо Бога. А кога ви имате за господара може се назирати.
Ти баш узимаш разне преводе Библије како ти одговарају, када треба Караџић, када треба Нови свет. Е видиш тога нема код Бога и у истинском хришћанству. Туто комплето ор натинг. Ко одржи 9 заповијести, а не одржи једну, крив је за све.
Или све Апокец или ништа формула је једноставна.
Dragi moj tripo 41 (ovo je uljudno, ovo je kulturno i ovo je po Jurivakinom pravilniku nasuprot tvog ponašanja, a evo i zašto)
Ne vidim da se puno trudite odgovoriti na moje argumentovane komentare koje vam se postavljaju! a da i ne govorimo o tome da imate želju tu svoju veru razjasniti.(što manje o vašoj veri tim bolje)
Čestim ponaljvanima stiče se utisak vaše netrpljivosti prema JS (da nisu i vas JS izbacili isto kao i dragog gerakulesa)
Stiče se utisak da vi mnogo toga znate pa da iskoristimo priliku i naučimo nešto od vas, zato razjasnite šta ste mislili kada ste napisali:
Не постоје ЕЛОХИМИ него ЕЛОХИМ. Razjasnite nama forumašima (koji vas čitamo) značenje ove reči, zašto? Zato što sami sebi kontradiktirate pa da vam usporedimo postove. Dakle interesira nas zašto: ELOHIM a nisu ELOHIMI?
Па Исус је био одувијек раван Оцу, кад су Они један Бог. Molim da upamtite kako nas ne interesira ničija crkva niti taj njen stav, nas interesira na kom drugom osnovu bazirate ovakvo verovanje? naprimer navedite nama forumašima taj biblijski stih.
Исус се понизио зато се узвисује. А не зато што је Он био нижи од Оца. Kažete li vi to dragi moj tripo 41 kako Bog i Otac njegov "Isusov" JEHOVA, nema nikakvu ulogu u njegovo "Isusovo" poniženje? Tek da vidimo koliko vi poštujete vašega Boga i Oca.
Видим признао си на оној другој теми да је Исус само човјек Dobro si primetio dragi moj tripo 41 a sada navedite vaše kontra argumente ako se ne slažete sa onim što sam ja svedočio.
Тако да сва празна и небитна прича о већем ауторитету Оца над Сином се губи када се зна да је људима речено да исто поштују Сина као и Оца. Samo vama bez ljubavi prema bližnjemu i koji mrzite sve ostale jer nisu vaši jeste to prazna i nebitna priča, mi ostali znamo da jedan je JEHOVA Bog i jedini je JEHOVA Bog! nije bilo pre boga niti će ga biti posle. Niko mu nije bio isti, jednak, ravan ili sličan i neće koji drugi BOGOVI ni posle biti mu isti, jednaki, ravni ili slični iz prostog razloga što JEHOVA nije crkvena institucija da sam sebe kontradiktira.
Ми који исто поштујемо Сина као и Оца имамо Бога. Radujemo se za vas! ne zavidimo niti za to ljubomorni a pokazali smo već da poštujemo vašu odluku što ne znači da se slažemo sa vama.
Prvo da vi dragi moji poštujete Oca dali biste vi BOGU BOŽIJE! da poštujete Oca ne biste vi njega odbacili i uzdigli povrh njega tu njegovu tvorevinu da bi obožavali i služili.
Već smo rekli da se po JEHOVINOJ "REČI" dva gospodara ne mogu služiti, a što crkveni običji od istine pravili LAŽ zbog njihovih dogmi, predrasuda i običaja sledi odgoarajuća plata.
Poslednja izmena: